..azért egy dolgot nem szabad elfelejteni: minden éremnek 2 oldala van, és az ember általában azt kapja, amit ad! ..persze, vannak csalódások, de akkor be kell látni, hogy a másik oldal nem méltó a "barát" címre, és tovább kell menni..
..ha pedig valaki általánosít, és utána mindig ebbe burkolózik, akkor saját magát fosztja meg a további lehetőségektől.. de ebben az esetben ő sem tud igaz barát lenni..
A CBR kupa mint ilyen, nem létezik. Nem is értem a hondásokat, tök idióták. De nem szerveznek ilyet :(
Honda nap szokott lenni. :) De az más kaliberű :D
A lényeg hogy ma kerültem törlésre! De bevallva az igazat nem számít tényleg!
Csak nem tudom mi a különbség az eddig eltelt napok és a mai nap között!
Te tudod!
De tény! Igy a legjobb!
Nem én mondtam, hogy nem férek ide ebbe a brigádba,hanem te, szal' hagyjuk ezt..Te nem akartál sehova tartozni és eddig nem érdekelt a dolog...Ezek szerint mégis?
Ez a leghelyénvalóbb gondolatok!
A csajok csak kihasználnak! Azt nézik, hogy kinél milyen előnyre tudnak szert tenni!
..ha pedig valaki általánosít, és utána mindig ebbe burkolózik, akkor saját magát fosztja meg a további lehetőségektől.. de ebben az esetben ő sem tud igaz barát lenni..
Teljesen egyetértek Veled! Kiskorom óta fiú haverokkal, ismerősökkel vagyok körbevéve!
Szép idézet, okos gondolatok!
És tudod Mini ez a valóság!
( http://minirossi.freeblog.hu )
A CBR kupa mint ilyen, nem létezik. Nem is értem a hondásokat, tök idióták. De nem szerveznek ilyet :(
Honda nap szokott lenni. :) De az más kaliberű :D
De köszi a puszit!
Csak nem tudom mi a különbség az eddig eltelt napok és a mai nap között!
Te tudod!
De tény! Igy a legjobb!