Ki lehet próbálni nyugodtan, nem olyan lábtekerős a dolog, a cross az az igazi szalag gyilkos, az SM nem, mint ahogyan Foxy is írja csizma vassal csúszósabb ...nekem sincsen jobb oldalon de, lehet a bal műtött is már felszívódott ..........
Upsz! Te a terepezésre gondoltál! Háát, ott eléggé igénybe van véve a lábad! Ha nagyon rossz a terep, akkor általában állni szoktunk a mocin, ilyenkor a két térded közé szorítod a tankot és úgy jobban irányítható a moci.
Köszike, próbálkozunk felzárkózni a srácokhoz!
Igazából egy napos mocizás után mindig a belsőcombom szokott fájni, viszont ott van annak a veszélye, hogy megcsúszik a moci és a lábaddal rúgod vissza magad, meg ha esetleg leér a talpad, megtapad, akkor rendesen kicsavarja a lábad, mondjuk ezért szoktunk vasat tenni a csizma talpára.
Sajna a női sm mezőny még álom egy darabig, de az nincsen kizárva, hogy meglátogatunk Titeket! :-)
Foxgirl, Beb gratula, ez merészebbnek tűnik, mint a pályamotorozás, jól nyomjátok A lábakat mennyire veszi igénybe? Nekem nincs baloldalon keresztszalagom így meg sem merem próbálni, mert tuti elhagynám a lábam az első kanyarban
Jó lenne, ha nektek is összejönne egy női mezőny, vagy csatlakozzatok hozzánk
hát akkor főleg utcáztam vele, 1-2 szerencsétlen kísérletem volt vele terepen.. aztán eladtam.. De utcán úgy lehetett menni vele, mint az ördög :) Imádtam. de mivel az enyém S volt, így volt vele bajom.. Magas.. és gyenge.. De szép élményeim voltak vele :)
Zema!
Ez jó volt!
Párbeszéd,látni,hogy szeretitek egymást,...kifejezetten