Az a baj, hogy nem fér annyi meleg ruha a bőr alá, hogy ne fázzak....., még itt a lakásban is meg van dermedve a bőrruhám és azt mondja nem akar kimenni
Nagyon szép az R6-od, én is mindig arra vágytam, de nekem nem ér le rólam a lábam, csak lábújjhegyen basszuskulcs....Szép helyen túrázgattok, lehet csatlakozunk hozzátok jövőre..Van egy kis csapatom, ami csajos-motoros, száguldó angyalok a nevünk, lehetne jövő szezonban pár közös gurulást szervezni..hm?
hiszem hát -azé mondtam bazz.osztán nem a segged nyalom megmondanám ha surmó rendőrnek tartanálak még igy is hogy itt laksz a szomszédba.
má leírtam hogy a normális rendőrt csípázom és nem szívatom.majd jól büntess meg ne kivételezz velem -bár tudom hogy nem kivételeznél-főleg ha elkapsz
Szemmi gond kici cillag, cak valaki pöcön rúgott Félretéve a tréfát, miattad keveredtem ide annó és most már ide is benézek. Bár lehet azért tűntek el a csajok
De nem ám ez súlysobító, hogy tele van cukorral ami emeli az alkoholtartalmat és akkor még a fahéjról nem is beszéltem, amely ismételten 2 évvel növeli a büntetési tételt...naés van még egy adalék, de azt már le se írom mert úgy életfogytig
Az a baj, hogy nem fér annyi meleg ruha a bőr alá, hogy ne fázzak....., még itt a lakásban is meg van dermedve a bőrruhám és azt mondja nem akar kimenni