Természetesen megtartom,sőt lehet,hogy személyesen beugrok a régi biztosítomhoz,hogy biztos legyek benne,hogy le van mondva.Ezt jó barátaim súgták meg,hogy ne nézzek majd hülyén ,ha valami úton,módon mégsem mondják le.
Tartsd meg a biztonság kedvéért a visszaigazolást. Nekem tavaly az autónál szerencsétlenkedtek egy kicsit. Az a legjobb, hogy nem nekem kell mászkálnom és sorbanállnom a biztosítónál. Elintéznek mindent.
Ha v.kit érdekel van nálam egy piros-fehér IXS bőrnaci 48-as méret, szép, újszerű állapotban: 10.000,- (nekem sajna nem jó ) Képet holnap tudok küldeni.
Sziasztok!
Vigyázzatok a biztosítóváltással, mert sok Biztosító nem RT., hanem biztosító egyesület, és nem ugyanazokkal a feltételekel köt, mint amit megszoktatok, és nem is mindig fizet rendesen. Független alkusz ismerősünk mondta nekem tavaly, mikor én is gondolkodtam, h váltsak-e. A MÁV-nak sem véletlen vették el az engedélyét egy évre, és idén sem adták ki majdnem. Szóval csak óvatosan!!!
Egyébként érdemes az Allianzra figyelni, annak vannak jó kedvezményei, inkább azt tessék igénybevenni (a "hűségre" is ad engedményt)!
Na üdv!
Az nem tudom, hogy gáz-e, de ha nem fogadják el, akkor legfeljebb megcsinálod még 1szer! Ha jól tudom (nem bizti), akkor dec 31.-ig lehet biztosítót váltani. Nem késtél le tehát semmiről!
Szerintem nincs motorozáshoz kötve,hogy valaki hűséges típus avagy sem..