Igen, sikerült elintézni, így most 2 évig le van róla a gond! Én is örülök, hogy találkoztunk! Délutánig remélem kiengedek, aztán újra nyeregbe pattanok. A láthatósági mellény jó hülyén néz ki, de végre nem akartak leszorítani az útról.
Megvan a műszakid? Hát ez naggyon jó hír. Örülök ,hogy találkoztunk.
Meg látom szerencsésen haza is értél.
Reggel én is picit vacogtam,de még nincs itt az ideje a motor letételének.Majd ha esik a hó!
Széles utat!
A hétvégén én sem motoroztam, csak ma reggel. Viszont MEGVAN A MŰSZAKIM, méghozzá a Raptor dobbal! A hétvége csúcspontja a Móri Bornapok volt, bár én vezettem, így csak óvatosan kóstolgattam. Ja, nem a bort, hanem a mustot!
Szép jó reggelt! Látom, hogy mindenki falta a kilométereket a hétvégén!
Sajna nekem nem jutott ilyen klassz szórakozás, mert padlószőnyeget fektettünk és lakást rendeztünk be. Meg persze takarítás ezerrel. Remélem a héten még tudok pacigolni, bár ma reggel iszonyat hideg volt már.
nos, amint látom, mindenki kivette a részét a hétvégi útkoptatásból , így én is: kicsit thermobéléses volt már az idő vasárnap, de ez nem volt akadály,csodaszépen sütött a napocska ! A kis sólyom meg úgy suhant, hogy tiszta "örömmotorozás" lett a vége... Bár a ma reggeli +3 fok kicsit elrémített...
Ki kell használni a még esőmentes kellemes időt, mert aztán... csak a szmötyi marad.
De ugye jöttök a fórumra is??? Legalább munkaidőben egy kicsit, naaaa
sziasztok,
engem nem láttál (én is lány vagyok, vagy mi?)
én is a dunakanyar felé gurultam, csak gonolom a másik oldalán. Ma Verőce felé vettük az irányt. Nagyon jó volt.
Sziasztok Lányok/Fiúk!
Ideális volt ma az idő a motorozáshoz, nem?
Képzeljétek el, ma rengeteg motoros lányt láttam! Öt után már nem is tudtam számolni őket! (tudjátok, a képességeim ).
Két lány -egyforma Hondával- elég jól ment, jöttem is utánuk egy darabig (Visegrád-Szentendre). Pont jó volt, hogy elbúcsúzzam Dunakanyartól, mert idén már nem valószínű, hogy megyek arra. (hacsak nem a jövő héten.... )
Én hazajöttem Pécsről, Tündér majd csak holnap jön...Villány tök jó volt illetve a borfesztivál , itt is megköszönöm Tündérnek+Tesókájának,hogy elvittek,meg ilyenek! KÖSZI
sziasztok, itt vagyok végre megint. Én is megpróbáltam kihasználni a mai szép időt, bár meg kell hogy mondjam q.....va hideg volt Visegrádon fennt az erdőben. Lehet hogy tényleg vége a szezonnak.
Na de most mész Macival barátkozni. Meg bornapok vannak meg minden. Szóval azért nem sajnállak!
Persze azt elismerem, hogy az igazi program délután motorozás, ezután pedig este a bornapok lenne!
Én addig járom utam vasparipámmal, míg le nem hull az első hó!
Haya: nincs csajod?