Na hazamegyek.
Átadom a terepet a tár...s......,társk............,tár...s.....ke......,ööööööö, a délutános műszaknak.
Szerbia-montenegro.
Puszi Ancsimami.
Golf géptető sajna a habokban! De még érdeklődöm.
Nah látom ilyen is van, majd szólok anyának, h majd hamarosan írjon ide, mert ő tegnap tette le a jogsit A+ ra:)
Most készülünk egy TZR-t venni nekem (50es gép), amit vszeg anya is használni fog, aztán majd át ül faterom motorjára, akinek már van egy gs500-asa, és fater is vesz egy uj motort ami apáé lesz, a gs anyáé, enyém meg a kis yamaha:)
huh ezt már én se értem :D
Nah mind1, majd idecsalom vhogy anyát :D
amugy nekem is most sikerult a jogsim, de az mind1 :D (M)
Sziasztok, úgylátom lassan áttelepül a teljes TL Klub kollektíva ide
Dinó valóban igazi táncdalfesztiválos sztár, mint azt az alábbi videjó is példázza Dinódalol
Én is Baranyai vagyok; voltam....
Nem tudom látjátok e ,hogy eme nagy fej mekkora agyat tartalmaz...
igazi élharcos...
Csumitázlak Tarka fiam!
Átadom a terepet a tár...s......,társk............,tár...s.....ke......,ööööööö, a délutános műszaknak.
Szerbia-montenegro.
Puszi Ancsimami.
Golf géptető sajna a habokban! De még érdeklődöm.
Dinó prímás nagybőgőse!
Most készülünk egy TZR-t venni nekem (50es gép), amit vszeg anya is használni fog, aztán majd át ül faterom motorjára, akinek már van egy gs500-asa, és fater is vesz egy uj motort ami apáé lesz, a gs anyáé, enyém meg a kis yamaha:)
huh ezt már én se értem :D
Nah mind1, majd idecsalom vhogy anyát :D
amugy nekem is most sikerult a jogsim, de az mind1 :D (M)
nah csókolom:)
Már nagyon régen írtam.
Most kaptam egy kis szidást Ancsától hogy elhanyagoltalak Titeket.
Puszilok mindenkit.
Én lépek motorzni,aki gondolja csatlakozzon... Csobánka-Dobogókő-Egom-Visegrád....15-20perc mulva indulok...
BTündér!
Küldjetek egy-egy e-mailt a hayabusaspeedkukacfreemailponthu-ra és elküldöm a cimborám cbr600rr-jének a paramétereit!!!
Dinó valóban igazi táncdalfesztiválos sztár, mint azt az alábbi videjó is példázza
Dinódalol
jaaaa, és persze heló mindenkinek ( mert a "szépjóreggelt!" már nem esedékes...)