Nem volt ennyire egyszerű a helyzet Amit lácc a képen az a néhány hónapos turbó asztra az egy (nagyváros) kapitányságvezető tábornok szolgálati autója ha látod a földön a parkolóban a police feliratokat az meg azért van mert a rendőrség parkolójában történt az eset
És valószínű nehéz ezt elhinni, de a rendőrség előtt másfél órát vártunk rendőrre Ugyanis az ottaniak nem helyszínelhették és másik megyéből kellett helyszínelőt hívni Kész kabaré volt az egész. Sajnos az időmet meg elbaszatták
A söfőr srác azóta már lehet valamelyik kereszteződésben irányítja a forgalmat síppal meg fehér bottal
Sokszor hiába egyértelmű a helyzet és tiszta sor ki a hibás, van, hogy az okozó nem ismeri el a balfaszságát és makacskodik és nem hajlandó kitölteni a kárbejelentőt.
De volt, hogy elismerte és hajlandó volt a helyszínen kifizetni a keletkezett kárt de irreális összeget kért a részes ( nem az okozó) és nevetséges pénzt kért egy karcért.
Múltkor szöszke tolta telibe a mögötte elhaladó kocsit egy parkolóban és olyan buta, értettlen fejet vágott, hogy most miért ő a hibás.......telefonálgatott össze-vissza mi legyen......ezeknek kettétörném a helyszínen a jogsit és elküldeném KRESZ oktatásra, hogy takarodj a picsába bazzeg és vegyél BKV-bérletet. Gondolom hasonló volt a szitu itt is...
a hideg időre való tekintettel el lett napolva a balatoni peca.....
én aludtam már 3 fokban is sátorban meglepúen kevés felszereléssel ezek meg ágyon 10 takaróval se mernek kockáztatni..
papírkutyák
Én nem tudok szperó aki esetleg tudott volna segíteni az meg elhúzott a faszba májba hannoverbe na ott lát majd vizet
viszont láki te bizonyíthatnál mit tucc (a pontos időn kívül )
Ja. Pici gumhallal fogtuk őket. Az igazság az, hogy ketten fogtunk ennyit. És a nagy részét a pergetős spanom fogta. De azéééé 10-14-et én is kicsaptam. 3-3-at el is hoztunk. Kibaszott finom volt. Jobb mint a süci. Szaftosabb. Rák volt a gyomrukban. Be is szerzek egy kis rák gumit.
Ma délután végig pörgettem egész Tihanyt.de még egy tetves rávágásom se vót lassan úgy járok el kell mennem,valami intenzíven telepített pocsolyára hogy fogjak egy kibaszott értelmes halat
És valószínű nehéz ezt elhinni, de a rendőrség előtt másfél órát vártunk rendőrre Ugyanis az ottaniak nem helyszínelhették és másik megyéből kellett helyszínelőt hívni Kész kabaré volt az egész. Sajnos az időmet meg elbaszatták
A söfőr srác azóta már lehet valamelyik kereszteződésben irányítja a forgalmat síppal meg fehér bottal