Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A horgászat szépségei
1 dévér már van. Kibaszottul megérte 400 méterről kihúzni ezt a kis 15 dekás szart
De most már úszik a zsírba
Hát még a pina!
Állítólag a hattyú is finom, ha jól van elkészítve.
Hát én délután értem haza a tiszatóról Nos nem raktam magasra a lécet ne aggódj ha fox egy halat akkor máris egyel többet fogtál nálam
hattyú az nálam is volt Egy család
Ha nem volt 100 méter akkor átkúrtak, mert fullra lement minden zsinór a dobról

Most meg a geci hattyúkkal küzdünk mindig fennakadnak a zsinórokban
Asszem nappal iszunk éjjel meg majd lesz bármi
ehhez nem tudok mit hozzáfűzni ini Akkor vagy világbajnok vagy, vagy indulnod kellene rajta 100 métert minden szír-szar fossal nem lehet megdobni de hidd azt, hogy annyi zsinór volt rajta a hit a legfontosabb

Nekem is volt egy fasza sekszpír szigma orsóm aztán egyszer ráejtettem egy köre azt elgörbült a tengelye ki kéne centíroztatni elsőfékes bőrlamellás orsók azért olyan jó a fékje a tiednek is
a régi fos mxc botommal 20as fonottal 120(lehet150)g ólommal ledobtam a dobról mind a 100 métert különösebb erölködés nélkül
utána a 3 méteres 60-80grammos botokkal még a 80is jónak számított
haver nagyon mondja hogy ezekkel a 390es c1 botokkal simán megjátszható a 100 méter 90es orsó van rajta......talán sikerül....
itthon nem tudok gyakorolni csak 60 méter a porta, van egy dupla amin lucerna van de nincs levágva azt nem akartam megtaposni

tél en meg csinálok egy retro harcsázó szettet, találtam egy kb 40 éves shakespeare orsót(faszább féke van mint a mostani 10-15 ezres kategóriának) van egy eltört spiccű 240es üvegbotom és indul a buliiiii
140-150 métert
ardy veltkampnak is lecket távdobó bottal órsóval és zsinórral Mert, hogy zsinórból is van távdobó elfelé vékonyodó
Sokan meglepődnének amikor kimennének egy pusztába és lemérnék nekik mekkorát dobtak Sokan horgászkörökbe a 120-130-140 méteres dobásokról úgy beszélnek mintha teljesen természetes lenne Nagyon meglepődnének, hogy a legfelkészültebb versenyző is alig súrolja a 100 méter alsó határát. Azt is legalább 4,2-as surf bottal nagydobú orsóval meg a boton akkora keverőgyűrűvel mint a fejem

egyébként hétvégén jó idő lesz. még én is mártózom a a tisztóba
Most más helyre megyünk. Legalább ki tudom próbálni az új technikát
El kell(ene) dobálni 140-150 méterre....
A régi botjaimmal a 100 se ment
A víz is hideg tuti nem fogok begyalogolni 50 métereket
egyedűl méék, nem viszek csak 15 sört
Majd írjál valami hosszabb összefoglalót.... Mivel engem a halak életéből főleg az "ivás"érdekel ...erre kéne kihegyezni a mondandót!
Én is menek a tóra egy íccakára
Majd mesélünk egymásnak, hogy ki hogy nem fogott semmit
Hétvégén ismét megtámadjuk a Balatoni pontyokat.
Nagy a nyomás rajtunk 2 hete nem fogott ott senki semmi említésre méltót.
Remélem nem nullázunk be....
Megellett az egyik pótdobom
Én most is mattos vagyok Afrikai harcsa telepítés volt a sógorom által preferált vízen
Kint tőltöttük az éjszakát és mást is töltöttünk...
Szerintem idén nyáron többet ivott mint én az elmúlt 10 évben.... De lehet a következő 10 is beleférne
Akkor ebben is a Pipi nyert
Makkos cipő...
Egyik se tőlem van szóval tuti idegenek
lehet, hogy a halak is azok
Ahogy nézem az mind idegen láb
Nem szoktunk sokat inni 1x sikerült csak annyit vételezni hogy kissé gátolta a motoros funkcióim
Nem nem gondolnám, hogy kamuzol Csak látványosabb, ha vannak fent képek is nem?
Egyébként jó a horgászbakancsod
Szesz menyi fogy per nap per fő?
Csak mert úgy érzem azt hiszed hogy kamuzok...
A múlt évi eredmény
Esetleg egy látkép meg a hatos