Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aztán csodálkoznak hogy egyre kevesebb a vendég.....
mondjuk nálunk is kezd beérni a rablógazdálkodás, hiába van papíron itt fasza fellendülés azért látni hogy mennyi minden van zárva
Meglepően magasak az árak mindenhol ott, illetve aránytalanok. Pl hop-on hop-off 10euro kb 8-10km a városban busszal de a hajókázás kb 20 km meg 3euro franc sem érti öket. Utoljára 4 éve voltunk de olyan30-40% al olcsobb volt minden. Bár a helyi piacok meglepően occók voltak, csak meg kellett találni őket.
Királyok vagytok! Bár ahogy elnézem neked nem hajót kellett volna venni,hanem egy kiskocsmát!
Ahhoz képest, hogy mellettük a tenger vannak árak
Utoljára én olaszországban jártam ilyen halpiacon gyerekkoromban. Minden nap lementünk az öreggel bámészkodni.
Olyan büdös volt mint az állat Bár az utolsó napokban hozzászoktam
Nem én fogtam, de egy kis ízelítő a Görög halpiacról!
Volt egy szaki egyik este a kikötőben, de akkora wobbler-ral dobálgatott, hogy csak lestem :O:O Vagy 25 centis biztos volt! Biztos cápára kente, tudja fene:)
Bebaszni elég lenne egy 3 ezer forintos ruszki bicikli is, nem egy ilyen bazi nagy csapatszállító
Faj buli & sztori de jót röhögtem. A ladik sem gyenge!
Na én
Megint voltam a sógórral tiszatón ladikázni egyet. Jimyt híttam nem ért rá Lákit híttam ott azt mondta ugatnak a pulik, majd visszahív nem hívott Sógór mondta eljön, most végre kicseréljük a hajócsavart, jobban készül.
Mondtam neki szerda reggel 6 óra (rutinos voltam fél hétre mentem )

Megérkezem Kérdezi hol voltam, mert már legalább 4 perce kész van (hát nem mondtam, hogy bocsi )
Cucca kicsit sem kevesebb mint múltkór, sőt Bepakolászunk, vásárolunk 7 kor indulás. Kicsit lassabb volt a menet most majdnem két órát mentünk, de 9-re a kikötői kocsmában ittunk és váltottuk a napijegyet.
Kikötőbe megint informálódunk az őröktől, úgyanaz a lemez mint mindíg Senki nem fog semmit
Kiállok a sólyára Amíg tankolok, sógór kicseréli a hajócsavart (végre ) Nem volt egyszerű, mert nútot kellett fúrni bele, hogy kijöjjön az ék, mert az eredeti helyéről elfordúlt a persely Azért kb fél óra megvolt a dolog Mire visszaállunk a helyünkre meg bepakolászunk az megint egy fél óra kb. Lényeg a lényeg kb. 11 kor menetkészek voltunk. az idő napos szélcsendes, a sör hideg kulcs elfordít, megadom az irányt, az iránytű és térkép alapján Irány észak-északkelet célállomás Fehér Amúr halászcsárda 33 fő út Tiszahídfő Távolság 22 km-er, várható menetidő 1,5 óra Az indulásra az engedélyt megadom.
Símán repültünk a Tisza lágy habjai között élveztük volna a friss és üde tiszai zöldek és a víz illatát, ha nem percenként gyújtottunk volna cigarettára, meg nem pantingattuk volna egymás után a söröket. Menetközben megnéztük a lehetséges horgászhelyeket, majd közösen úgy döntöttünk, hogy ismét az aranyosi szigetet választjuk rövid kitérővel kb. fél úton benéztünk a sziget bal ágán örömmel konstatáltuk vigyorog ránk 3 szabad parti állás MOndom mire visszaérünk esélyesek vagyunk még az egyiket megcsípni
Menet közben mondja a sógór terítsem már ki a rövidgatyáját a tathoz, had száradjon, meg rakjam oda a bőrpapucsát is mert azzal szerelt a vízben és nem szereti vizesen felvenni. Mondom jó a motortakaróról kitettem a tatszélre had szellőzön.
Na odaérünk. Én kb. 3 a sógór kb. 5 doboz sört végzett ki, másfél doboz cigit elfüstűltünk jókedvünkbe. Szerda révén nem számítottunk tömegre, asztán kiderült, hogy még asztalra is várni kell. Megérkezésünktől számított kb. 1,5 óra múlva jutottunk az (ebédünkhöz)
Nem vagyon nagy halevő, de mondom ha már halászcsárda akkor harcsa halászlé túróscsusza, sógor ugyanez csak túróscsusza helyett gordon blue Én 2 x 3 dl félszáraz fehér borral oltottam a szomjam a sógi két korsó sörrel.
Jólakottan és elégedetten visszatérünk a csónakunkhoz, amit az étterem saját mólójánál kötöttünk ki Pöcre indul a volvó penta
Mondja a sógi adjam már oda a papucsát már biztos megszáradt levenné a cipőt. Nyúlok érte hát semmi. Mondom nem raktad el? Hát Ő hozzá sem nyúlt Mondom bazmeg akkor lerázkódott idefele jövet Mondja is, hogy örül neki mert 8 ezer forintja bánja Én próbáltam vígasztalni, hogy legalább tanultunk a hibából Persze én az övéből, mert én a mokaszínemet a fürdőplatformra raktam ami meg is volt
Visszafelé félúton az étterem és a sziget között belebotlunk a víz tetején úszkáló balos papucsába. Hát azt hittem beszarok kb. két óra távlatából megleljük az eltüntnek hitt papucsot. Mondom máris 4000-rel bentebb vagy Hát pötyögve tettünk meg a maradék 5 km-ert a naív bízott benne, hogy meg lesz a másik is Mondom bazmeg tuti nem egyszerre penderültek ki Na ekkor már elsötétűlt az ég égzengés villámlás, hullámok borzolták a kedélyeket. Gyorsan felponyváztam, már a gps-en megjelent a sziget, kisvártatva szabad szemünk elé is kerül. Ahogy ráfordulunk az állásra olyan özönvízszerű eső zúdult ránk, hogy métert nem lehetett látni Gyorsan kikötöttem a csónakot a fához, majd elkezdtem viszkit vedelni. A következő kép amire emléxem, hogy a sógór mellett ülök a parton sátrasernyő székek asztalok felállítva grillezés végéhez ér. Na akkor vacsorázzunk épp 22 óra volt. Kérdeztem tőle, hogy én horgászom? Azt mondja kivette a botjaimat de már még azt is összeszerelni már neki nem volt kapacitása. Épp elég volt a saját botjaival bajlódni. Mondom én az eltelt órákban mit csináltam?
Azt mondja felhívtam azt a halőrt aki múltkor visszazavart az engedélyért hívtam gríllezni, meg jókat kacagtam a telefonba, de legalább 45 percet beszéltem vele (persze foggalmam sincs miről) Másnap én kelek korábban én a kabinban aludtam, sógor a gépteremben.Azt mondta, olyan szinten horkoltam, hogy nem bírt mellettem megmaradni Borura, térdig érő szélre ébredtem. Kikászálódtam a csónakból, hát a botjaim tényleg egy fához támasztva pihentek Kb. fél tíz lehetett összeszereltem, bevetettem a botjaimat aztán sógi is felkelt, majd kezdődött az egész ivászat előlről. Délbe konzervet melegítettünk, este szintén grilleztünk. Két nap alatt egy csippantásunk sem volt és szperót hívogattam, de azt mondta hanoverbe dolgozik idén még csak nem is pecázott a tározón Persze estére megint jól elkentem a számat. Másnap hazafele végighánytam az utat, mintegy lezárva ezt a fejezetet, megformáltam a véleményem a tiszatavi nemlétező halakról
Ha lenne több pénzem+szabadidőm akkor lakókocsi lenne
Vagyis valami daily berendezve minden földi jóval
Azt hittem úgy fejeződik be a mondat,hogy....."beruházok ott egy kis házikóra"
Csak a Balaton, nekem kék legyen a víz ne mindenféle zöld pocsolyavíz
Most annyira megtetszett hogy beruházok két hosszabb botra meg két nagyobb orsóra
Jó széles ott a Hernád, Visegrádnál
Akkor ismered, hogy a répa potencianövelő hatású.
A mai eredmény 6db potyka a helyszín Tíztó Baja.
Leszarnám én is de a nagylábujj eléggé fontos a járáskor
Mondjuk dokihoz én se tervezek menni
Azzal nem kell foglalkozni.... Múltkor siettem és belerúgtam az ágy lábába,eltört a középső lábujjam vagy 2helyen. El se mentem orvoshoz,mert úgyse csinálnak vele semmit. Hozzárögzítettem ragtapasszal a mellette lévőhöz oszt kész... Tiszta lila volt az egész lábfejem.
Azóta már helyre is jött,néha pattog bizonyos helyzetben.de nem érdekel....
Csak annyi hogy jó eséllyel eltört az egyik lábujjam, tiszta lila.. Ja és elestem egy sündisznóba is emiatt a másik lábam is rokkant egy kicsit
Pia mennyi fogyott...?
2 éjszaka kb 20kg hal
Első éjjel 40% második éjjel 50% hatásfok
Kibaszott sok leakadt beszakadt, az a k...a kagyló még a fonott előkét is elvagdosta
A 3 napos jegy ára simán visszajött
Vadászat on
Biztos jó de nem olyan mint amit keresek.
Egy ittasabb horgászatot követően meglepődve láttuk hogy szegény bot menthetetlenül roncsolódott.
Így az ép párja egyedül zokog
Ár/minőségben melyik online üzlet a legjobb horgászfelszerelés különösen feeder tekintetében?
köszi a válaszokat
De nagyot nemigen
Ez miért nem jó?
http://www.ziccerhorgaszbolt.h...
Ilyen botja van valakinek eladó?
Adnék érte pénzt
szerintem meg azért nem ír mert írígy a két dévérre meg a 20 centis szürkére
De itt majd megmutathatja a tudományát ha véletlenül ráér