Én nekem is vizsgám lesz pénteken. Már negyedszerre megyek, már jó lenne átmenni, de mindig van valami közbe. Nem tudom mi a jobb: délutánt jól eltölteni, vagy végre átmenni a szaros vizsgán?!
Ma tesztelgettük az Rs-t, de valami nem gömbölyű! Szívunk mint a torkos!
Asszem ki fogom vinni az Ádáméknak, hogy megnézzék!
Emiatt a szar idő miatt nem tudtam piszkálni, meg tesztelni sem. De szerintem hagyom a francba az egészet, és kint az Rs-es srácokkal (Ádám, Gyuri) megnézetem! Az a biztos! Hiába vettem bele gyári gyertyát, állítottam a karbin... semmi. Reggel nem indul, és fordulaton harákol ha olyanja van. Szerintem csak a karburátor van elállítva, de nem vagyok guru.
Kedden vagy szerdán mész ki? Vagy valaki más megy ki?
Tudna nekem valaki segíteni? szeretnék venni 120-as hátsó gumit a gépre és eddig csak egy Maxxis guminak tudtam meg az árát, az 10 ropi. Szal az érdekelne hogy van-e valakinek hasonló méretű gumi a motorján és az milyen márka és mennyibe került?
Tud e picit sikítani? Sztem túlságosan is tud, nyomatékszegény, de fordulaton nagyon mennek, nem épp városba való gép, kezdésnek meg hááát...én is inkább a 125ös RS-t javallanám első mocinak. A ZXR 400, meg egy nagyon jó gép a kategóriájában, és hogy nem szép. Na ezt meg se hallottam , én épp olyat akarok most.
de nézegettem de nekem ezek a régi kawák olyan csilicsálé szinekben vannak a tök méregzöld az tetszik de ezek a lila meg fehét, hát nem tudom.... olyan rossz gép az az aprilia, hogy mindenki le akar róla beszélni?
egyébként mi aza valami a kawaákon a tanból oda a plexihez, vagy mi... még éltben nem láttam ilyet:)
bencee: Milyen motorod volt eddig?
Amugy szerintem jó motor az RS 250, bár még nem vezetem sose :(((( De az a baj vele hogy elég drága, én legalábbis ami hirdetéseket láttam, azok drágák voltak. A 2000-es évjárat feletti Rs 250-esek bőven millió felett vannak. Meg sztem a 96-97 es évjáratú ZXR-ek nagyon jók, csak olyat kell kifogni ami nem volt pályamotor. Meg RS-ek között is jók 96-os évjárat felettiek. Nekem legalábbis RS-ből jobban tetszik az a fajta, mint ami 99-től van.
Ha meg még nem volt motorod, akkor sztem jó egy 125-ös is, én legalábbis nagyon szeretek a 125-ös RS-emmel motorozni! :))))
De neked kell dönteni, hogy milyet veszel...
az a baj, hogy nagyon ritke nem? alig találni, ami meg van, az nagyon régi, ilyen 96-7, nekem meg olyan 2000es es körüli kellene
láttál valahol eladót?
igazából annyira nem is tetszik:(
bence!
Szterintem inkább zxr 400-ast vegyél ,kb egy kategória a kettő, és a zxr mégse kettő,hanem 4 ütemű,tehát jobban felkészít szerintem a nyagymotorra,mint a 250-es RS.
De ez csak az én véleményem, Te tudod...
halihó!
tudnátok mesélni nekem egy kicsit az rs 250esről? valaki mondta, hogy már találkozott vele... hogy gyorsul, kényes-e nagyon.... édesapukám azt mondta nem szeretné ha 600ason kovájognék, inkább egy 250essel kellene még. szóval van valakinek tapasztalata?
Ma tesztelgettük az Rs-t, de valami nem gömbölyű! Szívunk mint a torkos!
Asszem ki fogom vinni az Ádáméknak, hogy megnézzék!
Tanulni kell...
De majd szólok ha esetleg vmikor kimegyek a ringre!
Amugy 96-os
Emiatt a szar idő miatt nem tudtam piszkálni, meg tesztelni sem. De szerintem hagyom a francba az egészet, és kint az Rs-es srácokkal (Ádám, Gyuri) megnézetem! Az a biztos! Hiába vettem bele gyári gyertyát, állítottam a karbin... semmi. Reggel nem indul, és fordulaton harákol ha olyanja van. Szerintem csak a karburátor van elállítva, de nem vagyok guru.
Kedden vagy szerdán mész ki? Vagy valaki más megy ki?
És vasárnap Alpok Adriára?
Hali! Na hogy van a mocid?
www.brorganisation.hu/images/aa1_plakat_2005.jpg
Ha jól tudom a következő motoros balhé ápr.19: NYILTNAP, ápr.20: YAMAHA TESZTNAP, ápr.22-24: A.-A.!!!!!!! És mind a Hringen!!!!!
Én 20-án szeretnék kimenni, meg az A.-A.-ra legalább az egyik nap.
más: jön valaki holnapután alpokadriára? csak mert én kint leszek gondoltam összefuthatnánk így fiatalabbak....
ja és nem lehet rá egy nagyobb dobot rakni a két kicsit helyett?
egyébként mi aza valami a kawaákon a tanból oda a plexihez, vagy mi... még éltben nem láttam ilyet:)
Amugy szerintem jó motor az RS 250, bár még nem vezetem sose :(((( De az a baj vele hogy elég drága, én legalábbis ami hirdetéseket láttam, azok drágák voltak. A 2000-es évjárat feletti Rs 250-esek bőven millió felett vannak. Meg sztem a 96-97 es évjáratú ZXR-ek nagyon jók, csak olyat kell kifogni ami nem volt pályamotor. Meg RS-ek között is jók 96-os évjárat felettiek. Nekem legalábbis RS-ből jobban tetszik az a fajta, mint ami 99-től van.
Ha meg még nem volt motorod, akkor sztem jó egy 125-ös is, én legalábbis nagyon szeretek a 125-ös RS-emmel motorozni! :))))
De neked kell dönteni, hogy milyet veszel...
láttál valahol eladót?
igazából annyira nem is tetszik:(
Szterintem inkább zxr 400-ast vegyél ,kb egy kategória a kettő, és a zxr mégse kettő,hanem 4 ütemű,tehát jobban felkészít szerintem a nyagymotorra,mint a 250-es RS.
De ez csak az én véleményem, Te tudod...
tudnátok mesélni nekem egy kicsit az rs 250esről? valaki mondta, hogy már találkozott vele... hogy gyorsul, kényes-e nagyon.... édesapukám azt mondta nem szeretné ha 600ason kovájognék, inkább egy 250essel kellene még. szóval van valakinek tapasztalata?
Hring2005.04.02.
Láttál más képeket is?
Nagyon csönd lett itt......
Volt valaki pályázni? blacklabel gondolom Te igen Asszem láttam képe(ke)t is rólad.
köszi!!
black--label@freemail.hu