Én az r17.hu-t javaslom, mindig onnan rendelek, nagyon korrekt és hozzáértő debreceni társaság, az áraik is jók, választékkal sincs baj, és egyértelműen ki lehet választani, hogy a radiált szeretnéd, nem a diagonált. Én tuti onnan venném.
Amúgy ők csinálják a hegylakok.hu-n a gumis kérdezz-felelek rovatot, tényleg szakértők, kérdezhetsz tőlük is bátran, ha még bármi kételyed lenne.
És bocs, ha leszavazom a giga-gumikat, de ha már amúgy is "vedd a hazait" kampány van, akkor támogassuk már a magyar vállalkozásokat a külföldiek helyett a motoros cuccok terén is! És "mellesleg" az R17.hu-n olcsóbbak is a gumik. Béke!
Ja értem, azt hittem arra írtad, hogy van ugyan ezen a néven diagonal is, hogy a diagonalnak is Radial van a nevében, bár a Michelintől ekkora megtévesztést, amit a kínaiak szoktak csinálni furcsáltam is.
(Mire megírtad már én is megírtam :) )
És hogy szűrjem ki, hogy ne az ugyanilyen nevű diagonal legyen? Esetleg tudsz olyat is, hogy konkrétan honnan érdemes rendelni (most netes rendelésre gondoltam, valószínűnek tartom,hogy onnan a legolcsóbb).
Írtam mit vegyél: a GS500-ra NINCS jobb gumi annál a Michelinnél (de kizárólag a Radialt vedd meg, ugyanezen a néven és áron van elavult diagonál gumijuk is!)
Kezdő szint, GS500f, abszolút kezdő kategória, Hungaroring (tudom nem ennek a motornak való, de erről a pályáról úgy sem lehet engem lebeszélni, lehet lesz majd más motor később, de most ezzel szeretném elsőre próbálgatni). Csak száraz pályán megyek, és lábon fogom vinni a motort, teljesen legális gumi kell utcára, de nem kell sok esőmintázat, max ha mégis esik elkezdek töttryögni a közúton, a pályára meg fel se megyek.
Ha lehet ne legyen túl drága, viszonylag olcsóbb, mert nem versenyezni akarok vele csak élvezni a motorozást a pályán. Szeretnék a gyári elől 110, hátul 130-as méreteknél maradni, nem akarom túlragozni a dolgot, meg azt sem, hogy rendőr, vagy műszakivizsgás belekössön, hogy nem gyári méret (nem tudom el lehet-e térni valamellyest a gyáritól egyáltalán, de nem akarok, hacsak nem azt javasoljátok, hogy legálisan lehet és érdemes is)
Na várj, akkor pontosítsunk. Be tudsz lőni egy árkategóriát, meg hogy mi az elvárásod a gumitól (milyen szinten pályázol), meg hogy milyen motorra kellene (milyen méretben)?
Nem akarok pályacsúcsot dönteni, szerintem középkategória bőven tökéletes lenne. Vagy középkategória alja, ártól függően :) (Igen, számít a pénz is :) )
Valakinek van valami ötlete,hogy ez mitől ilyen?
Pár kör alatt ilyennek kell lennie?
Élőben kicsit durvább,mint képen.
Kakucsring,kb 20 fok,melegen a nyomás 2.4 bar, pirelli diablo supercorsa sp v3
Köszi a tippeket.
https://www.r17.hu/termek/4947...