Üdv!
Van valakinek tapasztalata túraendúró vonalon? Mit érdemes felrakni, CRF1000-hez keresek gumit! 10% terep (nagy fenét... földút) 90 aszfalt! Nem mindenáron használom a gépet, szóval téli használat nélkülözve... Anakee Adventure, Turance Next, vagy hasonlók?
A jó gumizásnak ára van, nem olyan mint egy autó, kerekek ki-be, sérülésmentes befogás stb., már csak az óradíj nem jön ki ha nem kérik el az árát, de pl. nekem autón májusban 2 gumicsere plusz két kerék 10 rugó volt igaz odafigyelős nyomatékkulcsos volt a gumis.
Sziasztok!
Engem nem gumivásárlás,hanem felrakás érdekelne a motorra :)
Szóval tudtok olyan szerelőt ajánlani Budapest,vagy környékén ,aki szakszerűen és nem leverve dobja fel a gumit a motorokra,tehát barbárok kizárva.
Ja, Kék Hold a 3.kerületben szintén kizárva, csillagászok lettek mióta bevezették a külön gumis kérdésüket.. :D
Köszönöm a válaszokat.
Nekem most fogyott el egy 160as hátsó KTM 690en. Tapadasa egész jó, elég tartós is. 7e kmt ment el. De olyan baszott széles lapos profilja van hogy a vége felé alig akart kanyarodni. Pedig nem csak a közepe kopott el. Elég könnyen lerakod peremig utána pedig ha még jobban dontened bizonytalanná válik. Nem rossz gumi de mégegyszer nem tenném fel...
Conti sport attack 2 első gumit keresnék újat V alig használtat! 120/70 r 17 méretben
Köszönöm
Van valakinek tapasztalata túraendúró vonalon? Mit érdemes felrakni, CRF1000-hez keresek gumit! 10% terep (nagy fenét... földút) 90 aszfalt! Nem mindenáron használom a gépet, szóval téli használat nélkülözve... Anakee Adventure, Turance Next, vagy hasonlók?
Köszi!
http://youtu.be/T9ymwz2sMqU
Engem nem gumivásárlás,hanem felrakás érdekelne a motorra :)
Szóval tudtok olyan szerelőt ajánlani Budapest,vagy környékén ,aki szakszerűen és nem leverve dobja fel a gumit a motorokra,tehát barbárok kizárva.
Ja, Kék Hold a 3.kerületben szintén kizárva, csillagászok lettek mióta bevezették a külön gumis kérdésüket.. :D
Köszönöm a válaszokat.
dot szám? javitva volt?
Michelin PR4 120/70-190/50-es keveset futott gumi párban - 40e
30/895-7364
37e. helyett 29e.
Első 2,75 inch széles sm felnire,mekkora gumit javasoltok?
Eladó használt Dunlop chopper gumik.
180/70-15 a hátsó (ehez belső is jár)
140/80-17.
Keress meg bátran minket, ha új érdekel.