Üdv!
D211 van a gépen,használtan vettem,baj nincs vele,kivéve azt,hogy ez is elfogyott 3500km alatt
Szerintem nekem ezt kell szeretnem,tuti elkopna az új is ennyi alatt,ezért nem is tudom tervezzek e új gumi vásárlást.
A pályázás még csak tervben van,mondhatni kezdő vagyok a nyeregben,sokat kirándulok másodmagammal,de ha meglátok egy jó ívü kanyart rögtön tépem a gázt,ezért inkább hajlok a jobb gumi irányába,ki tudja melyik nap érzem profinak magam
A Bt016 utcai gumma, a BT002 meg mintás pályagumi, szóval nem nagyon lehet őket összehasonlítani. K5 1000-re én nem tennék bt016-ot meg BT023-at, simán eltekeri ezeket. Én használtam bt016-ot a butítottat meg a sima változatot is, meg voltam velük elégedve utcán, csak a fehér felfestést nem szerette az utakon, de azt egyik gumi se csípi. Viszont nekem 600-am van, az nem olyan dúrva mint egy 1000-es. A dunlop 211 új fejlesztésű gumma, én most fogom tesztelni. Ha utcára akarsz gumit akkor inkább BT003RS (racing street) Ha pályára is kilátogatsz akkor BT003R, Dunlop 211GP racer, hogy csak ezt a két márkát említsem.
Hát igen valamit valamiért! Viszont ha sokat mocizol és nem a határokat feszegeted akkor próbált ki a BT023-at 10-15Ezret minimum elmész vele! Mi felraktuk egy Zx-10r-re adok a szájára rendesen és nem csuszik meg mondjuk tura sport gumi de szerintem nagyon jól sikerült és pénztárca takarékos! Ja és ez is új fejlesztés márciús óta kapható!
Szia! Ha a BT002 bejött neked akkor a BT003-at próbáld ki én ezt ajánlom, jó pályázni meg utcán is tuti. A BT016 nekem nagyon tetszett ha csak utcán mész vele tökéletes gumi jól tapad könnyü vele manöverezni és nagyon jó a visszajelzése, persze nem tudom hogy mocizol de ha ezresed van gondolom nem pötyögsz! Ha jól tudom az új gixxereken alapban már ezt szerelik 2008-tól nem véletlenül!
Dunlop Qualifier II, Metzeler Z4, Pilot Power, SPortec M3 , CONTINENTAL SPORT ATTACK, METZELER SPORTEC M-3,
eamil: hondacbf600@freemail.hu ha érdekel valamelyik írj
Kétszemélyes poroszkálások is voltak a 7500-ban, amikor meg egyedül voltam akkor gyilok. Az a gondomhogy sürgősen fel kéne tennem valamit, mert nem elég hogy sima még egy szög is van most benne. Tudsz valamit ajánlani?
Szia! Ez egy új fejlesztés valóban a BT-021-et váltotta le. Ez egy 3 zónás gumikeverék ami középen tartós a szélei felé haladva puhább.Február vége óta kapható itthon és adtam el belöle ZZR-1400-re Busára FJr-1300 ra zx-10re Gsx-1000 re stb úgy fordul töle a mocid mintha ledobott volna 30 kilót! Azt hogy melyik a jobb stilustól függ ha sportosan használod a mocid akkor a BT016 ajánlom ami párban 73000ft ez már 5 zónás gumikeverékü. Ez a BT023 jól tapad ,jól felmelegszik ,kopásálló ,ha nagy etapokat mész akkor az útóbbit válaszd, csalódni nem fogsz, mivel ugye a gumigyárak egymást figyelik és jelen pillanatban ez a legújabb. A többihez viszonyitva meg azt tudom mondani kinek a BUSA nekem a NINJA!
Nézz körbe itt.