Sajnos a segítségeteket kell kérnem!
Ma hajnali 1 és reggel 7 óra között a házunk elől elvitték a Runner-em...
Már bejelentettem a rendőrségen, de nem fűzök hozzá sok reményt!
A kérésem az lenne, ha esetleg valaki találkozik vele, vagy alkatrészével, kérem értesítsen!
A dolog azért sem nehéz(mármint ha esetleg valaki alkatrészként látja viszont), mivel a moci elég egyedi volt! Grafit szürke ezüst csillámokkal, bal oldalán csúszás miatt voltak rajta sérülések, az első, és hátsó idom közepén, + a taposó alsó része is le volt csúszva. Matrica nem volt rajta.
Elhagytam belőle a csomagtartó-zárbetétet, így hogy nyitni tudjam, leszedtem a hátsó kapaszkodót/azt a szép ezüst színű szarvat, ami előre nyúlik/.
Az első lámpa feletti idom, is már az a verzió volt, amin a nyílások oldalt találhatóak és nem elől, mint az első szériás Runnereken!
A job oldali tükör nem gyári, mivel az egy koccnál széttört, sima tükörüveg volt beletéve, ami nem igazán ad normális látószöget!
A Runner 125-ös 4T-s, motorilag nem volt annyira rossz, de hidegen elindulni sem lehetett vele(nem tudom miért), ez is elég jellegzetes.
A bukósisaktartó belül meg volt repedve, az aksifedél egyik csavarjának helye ki van szakadva, és az aksifedél is sérült, hiányzik az egyik hátsó foga, ami rögzíti.
A tank is sérült benne, a felső rögzítő csavarjánál párolgott a benzi, teli tankolásnál kicsit szivárgott is.
Kérésem az lenne, ha ilyen mocival, illetve alkatrészekkel találkozik valaki feltétlenül értesítsen a:
Üdv Bontósok!
Ha van valakinek olyan fordulatszám mérővel ellátott műszerfala, ami full digitális (pl.: Gsxr K1, Cbr, R1,R6, Fz6) és meg van hozzá a csatlakozó is pár centi kábellel, és hajlandó valaki 25.000 Ft-ért megválni tőle, akkor keressen a rago88@freemail.hu email címen és még akár aznap postára teheti!
Minden jót!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
érdekel csak az ebay ár az kicsit magas......... hazai árakkal érdekel továbbra is belseje is olyan szép mint kivül javitás van rajta vagy egyéb sérülés van... nekem is van 4pár de elég viseltesek
Sziasztok én szeretnék segítséget kérni honda xr 125 l 3 2004! Ehhez kellene nekem első tárcsa tűrhető áron meg betét ha van! Köszike várom válaszotokat!
Sziasztok elado AF1 replica tank hátso idom elsö idom lámpákkal és tanksapkával kulcstsal meg egy kipufogorendszer dobbal és két hátso láűbtarto. :) széleset
mailom: hejasnorbert@freemail.hu
ha valakinek szüksége van valamire irjon vagy hívjon
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sajnos a segítségeteket kell kérnem!
Ma hajnali 1 és reggel 7 óra között a házunk elől elvitték a Runner-em...
Már bejelentettem a rendőrségen, de nem fűzök hozzá sok reményt!
A kérésem az lenne, ha esetleg valaki találkozik vele, vagy alkatrészével, kérem értesítsen!
A dolog azért sem nehéz(mármint ha esetleg valaki alkatrészként látja viszont), mivel a moci elég egyedi volt! Grafit szürke ezüst csillámokkal, bal oldalán csúszás miatt voltak rajta sérülések, az első, és hátsó idom közepén, + a taposó alsó része is le volt csúszva. Matrica nem volt rajta.
Elhagytam belőle a csomagtartó-zárbetétet, így hogy nyitni tudjam, leszedtem a hátsó kapaszkodót/azt a szép ezüst színű szarvat, ami előre nyúlik/.
Az első lámpa feletti idom, is már az a verzió volt, amin a nyílások oldalt találhatóak és nem elől, mint az első szériás Runnereken!
A job oldali tükör nem gyári, mivel az egy koccnál széttört, sima tükörüveg volt beletéve, ami nem igazán ad normális látószöget!
A Runner 125-ös 4T-s, motorilag nem volt annyira rossz, de hidegen elindulni sem lehetett vele(nem tudom miért), ez is elég jellegzetes.
A bukósisaktartó belül meg volt repedve, az aksifedél egyik csavarjának helye ki van szakadva, és az aksifedél is sérült, hiányzik az egyik hátsó foga, ami rögzíti.
A tank is sérült benne, a felső rögzítő csavarjánál párolgott a benzi, teli tankolásnál kicsit szivárgott is.
Kérésem az lenne, ha ilyen mocival, illetve alkatrészekkel találkozik valaki feltétlenül értesítsen a:
30/7464804-es számon!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Trepee
2002 Honda CB500-hoz (pc32) keresek légszűrőházat és benzincsapot és láncvédőt
Ha van valakinek olyan fordulatszám mérővel ellátott műszerfala, ami full digitális (pl.: Gsxr K1, Cbr, R1,R6, Fz6) és meg van hozzá a csatlakozó is pár centi kábellel, és hajlandó valaki 25.000 Ft-ért megválni tőle, akkor keressen a rago88@freemail.hu email címen és még akár aznap postára teheti!
Minden jót!
2006-os GSR600-hoz keresek FÉKPEDÁLT, illetve BUKÓCSÖVET, esetleg gombát, de inkább a csövet preferálnám.
Köszönöm szépen ha valaki jelentkezik!
kicsit sérült is érdekelhet de javitható legyen
Honda CB 750 K- hoz '79-es évjárat, keresek feszszabályzót.
Köszi.
+ AM6-os blokkhoz egy bal oldali dekni meg egy lánc védő (első)
Suzuki sv650Sk3-ra keresek első támpatestet ócsin.
mailom: hejasnorbert@freemail.hu