Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.
Még érdekelne Yamaha FZ 750 (1988) légszűrőház is. Képet tudnál küldeni róla ha van?

Várom a válaszod!
SZIASZTOK!

MOTORBONTÓK FIGYELEM!

Eladó egy CAGIVA PLANET gyári kipuf. rendszer. Teljesen jó állapotban. Motor hiánya miatt adom el.

ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT! Csere is okés műszaki cikkre, vagy autós kütyükre, hangszóróra, hangfalakra, hangtechnikás kütyükre mindig vevő vagyok :D

Kellemes húsvétot és széles utat!
Szai

Érdeklődni szeretnék hogy van e Yamaha FZ 750-hez(1988) jó állapotú leömlők? (dob nem kell hozzá) Képet tudnál küldeni?

Előre is köszi!
Sziaszok !

CBR 1000F SC24-hez keresek hátsó tengelyt anyával.
Nekem van tankom ha érdekel.
Sziasztok még mindig keresek 2008-as Fz6 s2-re fekete szemöldököt (mocin ülve bal oldali) sehol se találok semmilyen bontóba :/
Bocsi,csak most csekkoltam a mailem..
Naaa? Megfosztasz a motorozástól.
Kérdésemmel leginkább husqvarnásokhoz szeretnék fordulni hogy honnan tudnék hozzá venni használt alkatrészeket henger-t vagy valamilyen bontó is jó lenne csak sehol nem találok hozzá alkatrészt sm 125 kellene ha valaki tudna valamit bontót vagy esetleg lenne hozzá alkatrésze az ha szól nagyon megköszönném :D
Hello.

Bocsi,csak most láttam,hogy írtál. Milyen állapotú az a dekli? Tudsz felrakni róla képet? Mail-re is jöhet. Aztán megbeszéljük. Simán érdekel a dolog,mert most jobbat nem tudok,max a régi javítását. Na had csekkoljam,aztán megbeszéljük.
Hali!
Jó állapotban lévő gyári első féktárcsákat keresek
GSX-R 600 06-07
GSX-R 750 06-07
GSX-R 1000 05-06-08
Ne legyen vállas, kopott, szegecseknél csak nagyon minimálisan kotyogjon!
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
KERESEK!

Ducati 749 v 999 idomot a képen jelöltet.

jafobaby901@citromail.hu
Üdv!
2002-2004 közötti Yz125re keresek komplett ülést!
hát cimborám..az már több mint 1 éve el van adva...
Érdeklődnék hogy csak a hátsó sárvédőnek menyi lenne az ára. Üdv.: Vacsati.
KTM lc4 duke2 moci blokk nélkül eladó ha valakit érdekel..2006évj
érd uazosember@gmail.com
15000 ft van ha kell írj
Sziasztok!Derbi Fenix-hez keresek hátsó kereket.Borsod előnyben!
Sziasztok.
Keresek Yamaha r1 hátsófelnit 2004-evjárattól.
Ha lehet komplettet.
Sziasztok!

Tud valaki bal oldali deklit K3 600-as gsx-r-hez olcsón? Karcolás nem gáz.
Srácok még mindig keresek 2008-as Fz6 s2-hez ,bal szemöldököt Feketét (mocin ülva bal) valakinek 5lete ,hogy hol érdeklődjek? Yamahától rendelve gondolom horrór ár
szép napot keresnék yamaha fz 400r hez karbisort típusa mikuni bdst 32 segítséget eőre is köszönöm
sziasztok,

Keresek 2005 Hornet 600-hoz fejvég idomrészeket : színre fújtat(narancs előnyben) + alapból fekete színűt

dobjatok egy választ ha van vkinek..köszönöm
Csáó

a következő motorba kellene nekem egy blokk, valaki tudna segíteni ennek beszerzésében Honda CBR 400rr