Tisztelt fórumozók,bontósok! Lámpanyitó elektronikát keresek motoromhoz. Suzuki katana 750. 1986-os kiadás. Kanadából került az országba,és Torontóban élő sógorom sem tud szerezni ilyen alkatrészt. Omron az elektronika neve. A Bp. Nagykőrösi úton székelő Motorrad alkatrészbolt eladója szerint"egyszerűbb lenne MV Agustához bontott főtengelyt beszerezni mint az én alkatrészemet" Most itt tartok hozzátok fordultam. Török Tamás 06202551068. töröktamas70@gmail.com
Távol álljon tőlem, hogy itt leálljak száj-karatézni, velem beszéltél telefonon és mit mondtam, na mit?...hogy van 600-as és 1200-es a te évjáratodban, 650-es csak 08-ba van, ha gondolod gyere le és válogass. Úgy gondoltad és lejöttél Itt egy szóval sem jelezted, hogy problémád van, sőt, kérted, ha lesz, akkor szóljunk
Szóval ez is hozzátartozik a szerepléshez és így teljes.
Nálam tegnap a sugomotorbontó leszerepelt! Felhívtam őket ,van-e kipufogójuk gsf 650-hez.Azt mondták van,menjek nézzem meg.Lekocsikáztam 100 kilómétert,de nem jó a dob mert 1200-hez való.Többet sem megyek hozzájuk.Feleslegesen autóztam 200 kilómétert.
Szia Ricko!
Nem tudom sok különbség van e az xr és a dominator váz között,de az egyik ismerősömnek van egy 650-es dominator váz frissen porfestve! Ha esetleg érdekel, akkor írj rám privátban a rago88@freemail.hu-n!
Malaguti MGX-hez keresek dugattyút.