Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

Malaguti MGX-hez keresek dugattyút.
üdv! cpi sx 50 enduró kerekek érdekelnének! akinek van vagy tud eladót kérem írjon!köszönöm!
Tisztelt fórumozók,bontósok! Lámpanyitó elektronikát keresek motoromhoz. Suzuki katana 750. 1986-os kiadás. Kanadából került az országba,és Torontóban élő sógorom sem tud szerezni ilyen alkatrészt. Omron az elektronika neve. A Bp. Nagykőrösi úton székelő Motorrad alkatrészbolt eladója szerint"egyszerűbb lenne MV Agustához bontott főtengelyt beszerezni mint az én alkatrészemet" Most itt tartok hozzátok fordultam. Török Tamás 06202551068. töröktamas70@gmail.com
Én 2001 es honda cbr600f4i fs sporthoz keresnék fejidomot jó áron

06203417552

t9210@freemail.hu
sziasztok KERESEK TL 1000 R HEZ 2000 es évjárathoz műszerfalat....előre is köszi:) 30 605 6883 gabor8181@freemail.hu
Szia !

Távol álljon tőlem, hogy itt leálljak száj-karatézni, velem beszéltél telefonon és mit mondtam, na mit?...hogy van 600-as és 1200-es a te évjáratodban, 650-es csak 08-ba van, ha gondolod gyere le és válogass. Úgy gondoltad és lejöttél Itt egy szóval sem jelezted, hogy problémád van, sőt, kérted, ha lesz, akkor szóljunk
Szóval ez is hozzátartozik a szerepléshez és így teljes.

Függöny le...és most lehet tapsolni

Andi
Hú de nagy hir! HIR TV nekik!
Nálam tegnap a sugomotorbontó leszerepelt! Felhívtam őket ,van-e kipufogójuk gsf 650-hez.Azt mondták van,menjek nézzem meg.Lekocsikáztam 100 kilómétert,de nem jó a dob mert 1200-hez való.Többet sem megyek hozzájuk.Feleslegesen autóztam 200 kilómétert.
Szia !

Persze, hogy gyári és 5 ezer forint darabja. Hova küldjem drága?

Andi
Szia Andi,

A két lábtartó pedál érdekelne ha lehet és ha gyári. Ára és postázva Bp.-re ha megy.
Köszi Attis
szia,

van ilyenem bontva.Ha érdekel 70 3179083.

üdv,P.
Üdv. Keresek gsxr1000k5höz sportdobot ha van valakinek irjon normális áron persze pici sérülés nem gáond karc stb ...
650-es léghűtéses bandithoz keresek gyári ,karcmentes kipufogódobot. kenyer@citromail.hu
Hello keresek 63/28 c3 as csapágyat lehetőleg 2 t ha van valakinek jelezze köszönöm!
Helló!Husqvarna tc 450 2006évj.Hengerfej kompletten sürgős lenne!

Valaki?
955I Daytonához keresek cuccokat,ha van vkinek bontásba,..tm 618 tizenhét husz
Erre gondoltál?
Sziasztok !

Bontásra ítéltük - 2009-es B-King - alkatrészei eladóak
Andi
2001-s kawasaki zx9r-hez keresek generátor deknit!Mennyi az annyi?Válszokat elöre is köszönöm!
van lámpicsku is hozzá, a mailt vetted?
az elsőt menyiért adod így ahogy van..... esetleg lámpa is van hozzá
mire?
Szia Ricko!
Nem tudom sok különbség van e az xr és a dominator váz között,de az egyik ismerősömnek van egy 650-es dominator váz frissen porfestve! Ha esetleg érdekel, akkor írj rám privátban a rago88@freemail.hu-n!
Sziasztok !

CBR 600 F4I 2002-es bontva lesz talán, ha valakit érdekel komolyabb alkatrész belőle

Andi