Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Szia! R1-hez érdekelne balos visszapillantó, 2002-es a motor. Ha van akkor egy árat írj rá légyszíves. Ha ide nem publikus, akkor erre a címre: tapso@freemail.hu. Köszönöm.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
KAWsaki AR 125 bontott alkatrészei eladók....a képen látható dolgok egyben 6000 ft külön drágábbak.....pl kockalámpa gyári japán cucc 2500-fejidom 2000ft---
DE EGYBEN ÓCCSÓ! 6000 PÉZ!
Sziasztok érdekelne 99-es YAMAHA R1 (4xv) hűtőjének a nagynyomású zárósapkája az enyém elromlott egyáltalán nem tartja a nyomást! Amennyiben valakinek van és jó írjon és én írom a címet ahová küldheti.
Üdv
Sziasztok . Egy Yamaha TZR 50( 2006 ) tipusú motorkerékpáromra kéne egy komplett jobb oldali idom....Légyszíves aki tud bontókat ahol ilyen idomot tudnék szerezni,az írja már le hogy hol találok ilyeneket ... :)
hali,van komplet oldalidomom majdnem karcmentes gyári fekete szinbe750 fz genesis-hez.Érden lakok.T:06209276629.email:balint1010@t-online.hu.keres ha érdekel üdv. feri..
Nincs most sajnos
Üdv: Andi
Sikerült vennem !
Tel: 30/7552151
Yamaha Fz6 fazer S2-höz keresek fejidom tartó konzolt !
Köszi szépen az infót. Kawazsoltinál megrendeltem már a gyárit. Felnéztem az oldaladra szép vasak állnak az udvaron Készi még 1x
Keresek 99'-es Suzuki Gsx-r 750 vázat!Csak hibátlan és JS1GR7DB alvázkódú érdekel. Elérhetőség az adatlapomon.
Ma lett postázva
Üdv: Andi
DE EGYBEN ÓCCSÓ! 6000 PÉZ!
Köszi
Üdv
Keresek CBR 929-hez a következő alkatrészeket:
Kizárólag hibátlanok érdekelnek!
1.
ECU takaró
2.
A gyújtáskapcsoló díszburkolatának az egyik csavarja
3.Vízcső: bal oldali vastag cső(1 db)
4. Tőcsavar, ami a blokkban van(anya megvan az nem kell). Erre csavarozzuk fel a kipufogót(az egész szett kellene 8db)
Akinek van kérem jelezze!
Üdv.Jano