Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

84es yamaha xj600-hoz szelepfedél tömités ,ha valaki tud blokkot.vagy egyben motort irjon.
Sziasztok!

2003-as (felül fekete alul piros) CBR 954 RR bontódott!
Hátra maradt alkatrészek:
- jobb oldali idom, piros, pici hibákkal /15rugó
- faridom egy 2cm-es horzsolással bal oldalon /10rugó
- K&N SPORT légszűrő /5rugó
csörögj! 20/4477 820
Szia. Sajnos csak ma tudtalak hívni, de mind a két számod ki volt kapcsolva. Az adatlapon van email cím, ha nem gond küld már el hogy akkor mennyi az annyi. Köszi.
Van ha kell csörögj : 0670/63-21-829
Sziasztok!

Honda CB400-ashoz műszerfal hátsó burkolatra lenne szükségem! Ha valaki tud vele szolgálni, írjon egy mailt, legyen szíves!

mattheeew@gmail.com

Előre is köszi!
Sziasztok!

GSX-R 600 SRAD-hoz keresek, olyan gumialátéteket, ami a plexi és az idom között van. Mind a 7 db kellene. Ha van valakinek, dobjon már egy e-mailt a gixxerdawe@gmail.com címre! Előre is köszi!
üdv
tudnátok segiteni.. KTM Lc4 Papíros blokkot keresnék vagy csak a jobbos blokközép is eléglenne ha Papíros.. az enyém szétment pár db-ra:(
vagy kinél érdeklödjek stb..minden megoldás érdekel ha papíros
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-töl bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Csáó! Küldtem e-mailt az atimoto....-ra
hello, fordított telóba keresek 2db 41-es krómszárat, az sem feltétlen baj ha kicsit sérült, megbeszélés kérdése. Kawasaki zx-9 95-ös évjáratba kellene.
Yamaha Fz 750-hez keresek láncvédő műanyagot!
email: maschine@freemail.hu
Sziasztok! Miskolcon vagy a közelében nem tudtok motorbontót?
10 ezer az ára használára. de jó állapotban van
Szia!uj v használt a lánc?mi lenne az ára?Válaszod várom!
helo. kersek honda nsr 125 macskalámpáshoz első lámpa izzó foglalatot. aki tud irjon legyen szives. kösziii
nekem van ha kell irj vagy hivj 06309492804
Sziasztok!nincs valakinek elfekvöbe egy 110szemes 530 lánca?lehet használt is cak ne legyen tul nyulott!
!KERESEK! Honda Cr 250-es motorhoz kuplungdeknit! 88-91ig passzolnak rá ha jól tudom! A képen láthatót keresek. Akinek van eladó, az legyenszíves írjon! kadar96@freemail.hu

Előre is köszönöm!
Oké
Szerintem akad. Holnap csörögj!
Szia. GSXR 600 06-07 fékkarod volna? Nem gond ha Tesco áras sérült.
helló nektek!

2006-os hornethez teleszkópok villahidak! van valakinek?
Valszeg akad... 30/351-0610
Sziasztok!

Nincs valamelyik bontóban elfekvőben Suzuki TL1000S idom csavar készlet?
Sziasztok!

2003-as (felül fekete alul piros) CBR 954 RR bontódott!
Hátra maradt alkatrészek:
- jobb oldali idom, piros, pici hibákkal
- faridom egy 2cm-es horzsolással bal oldalon
- K&N SPORT légszűrő
csörögj! 20/4477 820