Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te atti csö beszélnünk kéne . ha még szeretnél autót.
Hali.
Adsz egy elérhetőséget?
Szia!

Van hozzá tengelyem.
üdv
Helló.
Nekem sv 1000-hez kellene komplett első tengely.Ha jól tudom más típusé is jó hozzá(gsx-r 600/750/1000),mivel most is egy gsx-r 1000 k2 telóba van,az sv 1000-sem kereke. Szóval ha valaki tudna,egy sérülés menteset írjon. Köszönöm.
Keresnék használható első főfékhengert olcsón, egy a lényeg, 16mm-s dugattyú egyen benne és hibátlanul működjön, kinézet nem számít.
Kellemes estét mindenkinek!

Következő próblémában keresek megoldást, aki tud kérem segítsen!
Van egy 1974-es honda cb 125-ös motorom, egyhengeres 4ütemű, ilyen blokkot raktak a 125-ös xl-ekbe is. Kikopott a hengerfejben a vezérműtengely foglalata(furata), ha jól tudom, ez tipus hiba, a vezérműtengely is kopott, de elméletileg teljesen jó még. Ennek a javítására egyszerűen nem találok senkit, aki megtudná javítani. Elméletileg vonalba kellene fúrni a kikopott részt, és be perselyezni a vezérműtengelyhez. Több műhelyt is felkerestem, gépműhelyeket, szerszám gyártót...stb senki nem vállalja:(((((((( Kérem ha valaki tud ebben segíteni, kérem írjon! nagyon szeretem ezt a motort, és semmiképp nem szeretném "veszni" hagyni. A vezérműtengely a hosszabbik változat, mert még megszakító gyújtásos. És esetleg ha valakinek lenne jó állapotú hengerfeje vezérműtengelye, az is érdekellne, de csak is olyan amiben nem lóg a vez tengely. A segítségeteket előre is köszönöm! Szép estét!
Sziasztok!
2002-es milléhez keresek jó áll. kormánylengéscsillapítót.
Ha van vkinek eladó kérem jelezze!
Köszi!
hello

van bontva ilyen motorom,bővebben tel:703179083

üdv,P.
Sziasztok, Suzuki Rf 400 hoz (nem VC) kellene nekem elsősorban gyújtáselektronika, és pár apróság.
honda cbr 1000f bontás.

bővebb infó:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

tel:06-70/6566911
Hívj bizalommal!
Sziasztok!Tud valaki olasz, motor adás vételi oldalt? Köszi!
Kawasaki ZX-6R 2009-2011 jobb oldalidom, csúszott, de nem törött, fényezés után tökéletes.
Yamaha R6 2003-2006 jobb hátsó lábtartó+konzol, több más évjáratra is jó lehet.
Suzuki GS500 lábtartó szett, igény szerint külön-külön is.
Elérhetőség adatlapon!
Eladó cuccok:
GSX-R 600 750 K6-K7 bal oldalidom, nagyon pici sérüléssel
Ugyanehhez jobb hátsó lábtartó + konzol
GSX-R 600 750 K1-K5 kuplungfedél, bár ahogy néztem, más évjáratokon is ilyen van
K1-K3 lánckerékfedél (lehet, hogy jó más évjárathoz is)
Elérhetőség adatlapon!
Eladó bontott és új alkatrészek japán sport és utcai motorokhoz 400 ccm-töl,06705850436 csak telefonon érdeklődj!
hali valakinek nincse veletlenül cbr1000f sc21 fejidomtarto konzolja
Hogy nehogy be csusszon!
sziasztok!

Yz 125 berúgótengelyt keresek!

"94 es évjárat motorkód: 4JY

előre is köszönöm!

e-mail: tamcii0322@citromail.hu
honda cbr 1000f bontott alkatrészek eladóak.

bővebb info:

Púpra minek abs
Szia!Kawasaki Z750 2004-es keresek kis plexit és kormánystabilizátort, lenne neked esetleg?
yamaha fzr 250, 400r bontott alkatrészek eladóak.
bővebb info:

érdeklődni tel:
06305770865

Hali

Tud nekem segíteni valaki, drz 400 sm vázat és blokkot keresek nagyon olcsón. De érdekelne törött drz 400 sm-is!

Köszi
Szasztok 93-as gsxr 750hez kellene nekem üléspúp, jó hozzá a 92-95 ig vizes gixxeré valamint a 92-95ig vizes 600é, ha valakinek van jellezze már lécci, köszönöm
Érdekelne egy a képen látható leömlő, esetleg kpl. rendszer
Yamaha FZ750-re. gysz kpl: 14710, csak a dob:14711
Köszi!