Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-től bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Honda cbr 1000f 1991-es. bontott alkatrészei eladóak.. Rendkívűl szép, és jó állapotban,szinte teljesen gyári állapot.Gondos odafigyelő gazdától! a képek a bontásra szánt motorról készűltek!
tel:06-70/6566-911
Mz etz 125-150-250 bontott alkatrészek a-z.ig, szószerint minden van, egyben lévő blokkok, szétszedett blokkok, váltók, vázak, hengerek, dugók, karbok, telók, kerekek, fékek, gyújtások, elektronikus gyújtások is, kipuffok, műszerfalak, fesz.szabályzók, diódahidak, álló-forgó részek,üllések, szép fényezésú tankok, deklik,csomagtartók............stb minden van ami mz etz.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok 400 ccm-töl bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Nincs, csak láttam, a hirdetést, h vezérműtengely hibával...
Vajon mi lehet a hibája? És hogy lehet? Nekem van már vagy 60e a motoromban, és semmi baja a vezműtengelynek... Kicsit furcsa ott valami...
Sziasztok!
Van valakinek 2000-es gsx-r 750 hez vez tengelyei?Minden megoldás érdekel.Komplett hengerfej vez tengelyekkel szelepekkel,vagy csak önállóan a 2 tengely.Tudnátok árat írni?
Köszi
Sziasztok! Olyan motorbontónak kellene nekem a telefonszáma, ahol 2T 125ös japán motorokhoz nagyon sok alkatrész meg található leg első sorban egy yamaha rd 125 lc hez kéne nekem gyújtás alaplap tekercsekkel csatlakozóval mindennel együtt. A segítségeket előre is köszönöm!
Sziasztok!
1991-es XJ 900 F yamaha gyári kipufogó rendszerrel van szerelve. A kipufogó dob és a blokk alatti gyűjtőcsöveket összekötő króm takarólemez ( kb. az első lábtartó alatt van) kellene jobb oldalra.
Segítsen valaki honnan lehetne beszerezni, esetleg van e olyan aki le tudná gyártani.
2005-ös Z1000-hez keresnék az első sárvédőn lévő fékcső tartó műanyag clipset. Nincsen valakinek ötlete? Előre is köszi