Sziasztok! Honda cb400 n mocihoz kellene:
Kormány, gyujtotrafo, két első labtarto, fékpedál, valzokar rudazattal együtt. Egy kb. Arat írjatok, ha ezekből van valami. Esetleg jó áron megvennenk a bontott motort is,ha jó áron tudjatok adni. Koszi!
Sziasztok!
CBR 600 RR 05-höz kellene pár dolog:
- bal lábtartó első hátsó (hátsó konzollal, elsőbe csak pedál)
- váltókar
- generátordekli
- bal oldalidom és a fejidom meg a tank közti kis idom
uraim sos,kawasaki zx12r lendkerék lefogató csavarjának a pontos mérete kellene nekem, ha valaki tudja kérem jelezze, mert nekem már nincsen. köszi elöre is
Sziasztok! Vettem egy Honda CB400 N mocit 80-as kiadású. Átépítés után chopper lett belőle. Van egy-két apró hibája, meg egy kicsit visszaalakítanám, ezért keresek egy üzemképtelen, v. papírok nélküli példányt bontásra. Ha tudtok vmit szóljatok, köszi!
2009-es KAwasaki er6n-hez baloldali idom indexel van-e?
Nincs most sajnos, ment a válasz e-mail is
Üdv: Andi
Írtam e-mailt neked
Van SV 1000-hez hasidomunk, 15 ezer forintka.
06 20 9238 057
Kormány, gyujtotrafo, két első labtarto, fékpedál, valzokar rudazattal együtt. Egy kb. Arat írjatok, ha ezekből van valami. Esetleg jó áron megvennenk a bontott motort is,ha jó áron tudjatok adni. Koszi!
Suzuki GSX-R 600 K3 hoz keresek első sárvédőt .
Suzuki Tl1000-hez keresek sv1000-es hasidomot mert azt halottam hogy a Tl-re feltehető!Valakinek esetleg?
CBR 600 RR 05-höz kellene pár dolog:
- bal lábtartó első hátsó (hátsó konzollal, elsőbe csak pedál)
- váltókar
- generátordekli
- bal oldalidom és a fejidom meg a tank közti kis idom
Sport és túramotorok gyári bontott alkatrészei 400 cc-től
Ami van : Akrapovic dob , lábtartók , fékek , tárcsák , első-hátsó teló ,
lengővilla , kerekek , bukókeret , bukógomba , vastag alukormány átalakítóval , 60-as lánckerék . Ha valami kimaradt írj , kérdezz , küldök képet .
trabistvan@freemail.hu vagy 0630/8469502
Idomok 88-as GSXR 750-re,lámpa+tartó 15-ért vihető.
Sportdob csere érdekel.