Üdv mindenkinek keresek Yamaha xt 350-es motorhoz 86mm-es dugot ujjat vagy használtat akinek van vagy tudja hogy hol lehetne be szerezni az kérem jelezze.köszönöm
SH261-12 típusú fesz.szabályzóra lenne szükségem, Elvileg a CBR1000F / ST1100 Pan European / Seven Fifty és a CB1000 típusú motorok '90-es példányain vannak ilyenek.
Köszönöm,
T
Sziasztok .
Suzuki GSXR 600 K3 hoz keresek oldalidomra távtartó kis műanyagot .
Ha valakinek van vagy esetleg tud segiteni hogy honnan azt megköszönném .
( bevittem a szervizbe a motort és ott szőrén szálán eltünt ez a kis műanyag és amikor észrevettem az volt rá a válasz hogy majd vágnak oda 1 darab benzincsövet . )
Segitségeteket előre is köszönöm.
apatiepuletgepeszet@citromail.hu vagy
nelli2005@freemail.hu -ra tudtok irni .
Üdv,sziasztok.
Keresek Xt125 vagy Ybr125-höz öninditót ha valaki tud bontottan eladót az jelezze nekem.Esetleg ebay-ről rendelnék ha ebben tudtok segíteni.Emailben jelezzétek köszi előre is!Bugic01@freemail.hu
Hölgyek, Urak!
Szükségem lenne KEIHIN CVK D30 karburátorhoz (KAWASAKI ZX250A) membránra. Aki tud ilyet, kérem jelezze. A részleteket privátban megbeszéljük.
YO! Kinek van egy jóféle szerelő ismerőse budapesten? akihez megéri elvinni a motort jó alkatrészt tesz bele és nem lehúzós? aprilia af1 sintesi a beteg! sürgős lenne! köszi!
keresek/ vennék teljesen HIBÁTLAN, papíros -vázat, -blokkfelet együtt...
'96 évjáratú RS 125 Aprilia motorhoz papírozni (motorról kép az adatlapomon)
ha tud valaki, ajánlatokat várom
köszi
Sziasztok!
ha esetleg valaki tudna Aprilia AF1 125 replicához plexit és tükröket az írjon e-mail adatlapon vagy itt a számom:06706157142 ( aug. 4-ig külföldön vagyok, ne hívjatok :)
előre is köszi
van ilyen feszkóm,ha érdekel 70 3179083
üdv,P.
SH261-12 típusú fesz.szabályzóra lenne szükségem, Elvileg a CBR1000F / ST1100 Pan European / Seven Fifty és a CB1000 típusú motorok '90-es példányain vannak ilyenek.
Köszönöm,
T
Alsó villakiflit
Fejidomtartó konzolt
Első féktárcsákat
A segédváz végből azt a kis darabot amibe az utasülés beakad.
Suzuki GSXR 600 K3 hoz keresek oldalidomra távtartó kis műanyagot .
Ha valakinek van vagy esetleg tud segiteni hogy honnan azt megköszönném .
( bevittem a szervizbe a motort és ott szőrén szálán eltünt ez a kis műanyag és amikor észrevettem az volt rá a válasz hogy majd vágnak oda 1 darab benzincsövet . )
Segitségeteket előre is köszönöm.
apatiepuletgepeszet@citromail.hu vagy
nelli2005@freemail.hu -ra tudtok irni .
Keresek Xt125 vagy Ybr125-höz öninditót ha valaki tud bontottan eladót az jelezze nekem.Esetleg ebay-ről rendelnék ha ebben tudtok segíteni.Emailben jelezzétek köszi előre is!Bugic01@freemail.hu
Szükségem lenne KEIHIN CVK D30 karburátorhoz (KAWASAKI ZX250A) membránra. Aki tud ilyet, kérem jelezze. A részleteket privátban megbeszéljük.
Van egy srác,fesszabályzókat gyárt.Ha érdekel csörögj meg.Számom az adatlapon.Én is ilyet használok.
Suzuki GSX 750 F Motorhoz kéne pár csavar a vázhoz, gumibak, gumi a fékre és sebváltóra.
Ilyesmit itt tudok találni ?
'96 évjáratú RS 125 Aprilia motorhoz papírozni (motorról kép az adatlapomon)
ha tud valaki, ajánlatokat várom
köszi
TDM 900 (2002) -höz keresek feszültség szabályzót.
Minden megoldás érdekel
Köszönöm
ha esetleg valaki tudna Aprilia AF1 125 replicához plexit és tükröket az írjon e-mail adatlapon vagy itt a számom:06706157142 ( aug. 4-ig külföldön vagyok, ne hívjatok :)
előre is köszi
Az adatlapodon lévő e-mail címedre küldhetem az alvázszámot?