Érdeklődnék hogy tudnátok-e segíteni nekem! S.O.S be kéne nekem Ducati Monster 620ashoz 1 komplet donor , vagy ha tudtok valami embert aki mindenféle motor alkatrésszel vagy csak Ducati motor alkatrészekkel foglalkozik írjon légyszíves
köszi hogy elolvastad
sziasztok
azt akarom megkérdezni hogy nem e tud valaki aprilia af1 125-be trafót?
sem amal trafo van bene
olcson!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Bontósok Hejjj!
2002 es 6 os kawához keresek fejidomkonzolt,balos tükröt---bár lehet hogy jobbos kell ,és....asszem mást nem.. hama hama választ kérek...
Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii iii
Érdeklődnék, hogy nincs e- valakinek 98-as CBR600F (PC31)-hez első sárvédőidom és komplett oldal- és farokidom.Vagy ha tudtok címet hogy honnan lehetne szerezni akkor nagyon megköszönném. Ha valakinek esetleg lenne az legyen szíves küldjön nekem egy e-mailt : bandi.civic@gmail.com címre mert nincs mindig lehetőségem feljönni fórumra.
Valamint keresek még 94-es évj. GSF 400-as Bandithoz jó tömítésekkel rendelkező és jó állapotban lévő karburátorsort !
Helló!Ha csak a termosztát kell,ház nélkül,akkor újan kapsz 12-ért bármelyik motoros boltban.Nézd meg,hogy hány fok van ráírva pár bontott(jó) van nekem is 4-ért adom!
Nekem viszont biztosan tudnál segíteni!
DL 650-es (2005)motorhoz keresek első teleszkóp-villaszárt.
Használtan vettem a motort és a villaszárakon kis rozsdásodás van(tűhegynyi kis "kátyúk) , ami miatt a bal száron elengedi az olajat a telószimering.
43mm átmérő, 647mm hossz. Javítani nem tudják, csere kellene.
Én már írtam, hogy van