Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Én már írtam, hogy van
hello nincsen valakinnek 90 es 400as fzr hez főtengelye? sürgős lenne (3tj)
Sziasztok yamaha xz 550 bontott szabadonfutó érdekelne !bárminemű segítséget előre is köszönök.
Voltam már náluk.... esetleg más? :D
Derbi Fenixhez van valamid?
Hello.
Tudok egy teljes motort amit bontanak is.Keress megy torok.lajos29@gmail.hu
Üdv ! Ha ,tudtok kérlek segítsetek:kavasaki klx 650 c (1994)-hez kellene bal oldali dekni ,ha tudtok írjatok köszönöm
Sziasztok!

Érdeklődnék hogy tudnátok-e segíteni nekem! S.O.S be kéne nekem Ducati Monster 620ashoz 1 komplet donor , vagy ha tudtok valami embert aki mindenféle motor alkatrésszel vagy csak Ducati motor alkatrészekkel foglalkozik írjon légyszíves
köszi hogy elolvastad

Sziasztok!
krosszmotorok.hu
és er 5 ös höz kéne kuplung kar egy index bura és egy hátsó lámpa bura..mert a tanulók nem birnak menni..ugyhogy ez még hama-hamább
sziasztok
azt akarom megkérdezni hogy nem e tud valaki aprilia af1 125-be trafót?
sem amal trafo van bene
olcson!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Bontósok Hejjj!
2002 es 6 os kawához keresek fejidomkonzolt,balos tükröt---bár lehet hogy jobbos kell ,és....asszem mást nem.. hama hama választ kérek...
Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii iii
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy nincs e- valakinek 98-as CBR600F (PC31)-hez első sárvédőidom és komplett oldal- és farokidom.Vagy ha tudtok címet hogy honnan lehetne szerezni akkor nagyon megköszönném. Ha valakinek esetleg lenne az legyen szíves küldjön nekem egy e-mailt : bandi.civic@gmail.com címre mert nincs mindig lehetőségem feljönni fórumra.

Valamint keresek még 94-es évj. GSF 400-as Bandithoz jó tömítésekkel rendelkező és jó állapotban lévő karburátorsort !

Előre is köszönöm, sziasztok
Helló!Ha csak a termosztát kell,ház nélkül,akkor újan kapsz 12-ért bármelyik motoros boltban.Nézd meg,hogy hány fok van ráírva pár bontott(jó) van nekem is 4-ért adom!
Terepmotoros bontót tudok ajálani Bács-Kiskun/Csongrád környékén?
Sziasztok.
VTR SP1-hez keresek fejidom alatt lévő műanyagot,amire az indexeket lehet felfogatni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Helósztok Honda NTV 400-hozt 1989 kellene egy termosztát, esetleg tipp hogy merre érdeklődjek?
zx 6r 2002 es fejidomkonzolt keresek..a fekete csőanyag vasat.
keresek cbr 600 rr -hez 2007.... től, kuplungdeklit és más apróságot csak hibátlant!
meg lehet tudni mennyiért adta?

köszi és üdv
Köszi, már vettem a Ricsi Bontóból.
Nekem viszont biztosan tudnál segíteni!
DL 650-es (2005)motorhoz keresek első teleszkóp-villaszárt.
Használtan vettem a motort és a villaszárakon kis rozsdásodás van(tűhegynyi kis "kátyúk) , ami miatt a bal száron elengedi az olajat a telószimering.
43mm átmérő, 647mm hossz. Javítani nem tudják, csere kellene.

Van ötleted? Előre is köszönöm!
hello

van z750 hibátlan első ülésem, 10-ért.
Hali! Robogóhoz: Derbi Hunter 98-as évjárathoz keresek berúgószettet oldaldeklivel. Ha van valakinek elfekvőben ne kiméljen
jobb oldal idomot keresek erre 88 cbr 600 F