Sziasztok. Valaki leirná nekem lépésről lépésre,hogy kell forgalomba helyezni egy külföldi motort? Milyen papirjai kellenek? Rendszám fontos hogy meglegyen? Köszi előre is a választ!
Angliában vettem egy motort, valaki tud segíteni hazaszállításban? Peterborough-ban van, csak el kell hozni, már ki van fizetve...
Cél: Budapest vagy Miskolc de a legjobb lenne Bőcs :-)
Kaptam egy ajánlatot egy cégtől, de hátha valaki épp arra jár :-)
Szeretnék érdeklődni hogy hogy törénik külföldről rendszámos motor behozatal.Pontosan Ausztriából vagy Németből.
Hogy működik ez a külföldi motor vásárlás?
Mondjuk legyen bruttó 5000 Euró az ára.Nekünk mint Magyar állampolgárnak a bruttót kell fizetni vagy a nettót?Hogy van ott a vétel?adásvételivel?
Ott kell kivonatni a forgalomból, majd itt visszahelyezni, vagy itt elintézik mind2-t?
Most csak ezek a kérdések jutottak eszembe ha több dologban is tudnátok segiteni azt megköszönném.
Ha lehetne akkor a komplett folyamatot.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Sziasztok
Elcserélném Honda MTX 50/125ccm-is mocimat. Minden működik rajta. Kitűnő motorikus és esztétikai állapotban van, hölgy a tulajdonos. Erős, megbízható motorral. A motort most újítottuk fel a télen így még bejáratos, új aksit is vettem bele és szép új festést is kapott de az eredeti színben! Honda-Aprillia-Yamaha endruro típusú 500-700ccm motor érdekelne. Csak papiros érdekel, max: 250.000Ft-ig. MTX
Mennyiért hozzák haza ha szabad kérdeznem?
Ide írhatsz: zpalmai@freemail.hu
Viszont ha kisit akkor nem annyira.
Pláne most.
Angliában vettem egy motort, valaki tud segíteni hazaszállításban? Peterborough-ban van, csak el kell hozni, már ki van fizetve...
Cél: Budapest vagy Miskolc de a legjobb lenne Bőcs :-)
Kaptam egy ajánlatot egy cégtől, de hátha valaki épp arra jár :-)
Köszi
Tamás
Hogy működik ez a külföldi motor vásárlás?
Mondjuk legyen bruttó 5000 Euró az ára.Nekünk mint Magyar állampolgárnak a bruttót kell fizetni vagy a nettót?Hogy van ott a vétel?adásvételivel?
Ott kell kivonatni a forgalomból, majd itt visszahelyezni, vagy itt elintézik mind2-t?
Most csak ezek a kérdések jutottak eszembe ha több dologban is tudnátok segiteni azt megköszönném.
Ha lehetne akkor a komplett folyamatot.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Elcserélném Honda MTX 50/125ccm-is mocimat. Minden működik rajta. Kitűnő motorikus és esztétikai állapotban van, hölgy a tulajdonos. Erős, megbízható motorral. A motort most újítottuk fel a télen így még bejáratos, új aksit is vettem bele és szép új festést is kapott de az eredeti színben! Honda-Aprillia-Yamaha endruro típusú 500-700ccm motor érdekelne. Csak papiros érdekel, max: 250.000Ft-ig.
MTX