ha a hátsó lánkereket kisebbre cseréled, akkor romlik a gyorsulás, de nő a végsebesség, és valóban kevésbé akar majd ágaskodni, első lánckeréken pedih minél nagyobb akkor történik ez, elöl egy fog változás, hátul 3omnak felel meg...
Márka...hát szerintem itt leginkább az befolyásoljon hogy melyik tetszik, mindegyikről hallasz jót is rosszat is, ha van rá pénzed akkor szerintem egyértelmüen Honda CR azok már 97-től aluvázasak!
Én tuti azt vennék
97 az nagyon zsir 97es cr250 szerintem jo vétel,alkatrész van hozzá,aluvázas,szeritnem cr250 97évjárat
a lánckerékkel meg lehet igy játszani,hogy cserélgeted és végre fog többet menni,de ennek szerintme semmi értelme ha meg enm ugrik ugy az már sz@r,inkább ágaskodjon mitn az állat de ne menjen annyit végre
Még egy kérdés a négy japán közűl melyiket keressem inkább?
Természetesen figyelembe véve az alkatrész ellátást is.Egyébként a 94-97-ig évjáratuakat engedhetem meg magamnak az ár tekintetében.
Köszi a véleményt!
Mi a véleményed arról a tanácsról,hogy a 250-es motort úgy lehet megszelidíteni,hogy a hátsó lánckereket kissebre kell cserélni, és akkor nem olyan idegbeteg.Ezt valakitől hallottam régebben,de nem tudom ,hogy mennyivel kissebbre.
Sziasztok Srácok!
Nehez döntés elött állok, nem tudom eldönteni,hogy 125-ös,vagy 250-es cross motort vegyek.
Hobbi célra szeretném használni,és nem csak pályára,hanem endurozgatni is elmennék néha.
Egyébként nem most kezdem a motorozást, utcán motorozok,meg néha a ringen egy 600-as FAZER-el.
Három éve volt egy RMX 250-esem,de az nehéz.Tudom hogy a cross-ok üzemórásak,és hamarabb szétesnek,ezért nehéz dönteni, hogy melyik a jobb választás.
Frontálisan ütköztem 1 másik motorossal beláthatatlan kanyarba szembe mentünk és csat
a sajkacsontom keresztbe eltört meg 2 ujjam....de 1 hét és leszedik gipszet:Sitt 1 kép a kezemröl
Mindenböl az olcsobbik dolgokat vásároltam a gyereknek pont a hamar kinövés miatt bukó 18 gatya mez kesztyü22 páncél 15 csizma most használt 10 volt térdvédö könyökvédö 10 kb ennyi. A motorra is kellett költeni uj hátsógumi fékbetétek elöl hátul uj dugó fötengely csapágyak szimeringek összes müanyag idom csere uj lánc lánc kerekek elöl hátul markolat gumi telóharisnya hirtelen ennyi jutott eszembe.
Vettem a gyereknek tavaly egy fox crosscsizmát novemberbe, márciusban már nem ment fel a lábára gondolhatod hogy örültem még jó hogy van vatera 1 nap alatt eladtam
Michelin Starcross MS3 gumiról van valakinek infoja, tapasztalata?
nyáregy, lacháza, bugyi, dújváros....
kb itt használnám.
thx
gery
Most már csak vadászni kell valami jó vasat.
Küldök egy kis finomságot.
Márka...hát szerintem itt leginkább az befolyásoljon hogy melyik tetszik, mindegyikről hallasz jót is rosszat is, ha van rá pénzed akkor szerintem egyértelmüen Honda CR azok már 97-től aluvázasak!
Én tuti azt vennék
a lánckerékkel meg lehet igy játszani,hogy cserélgeted és végre fog többet menni,de ennek szerintme semmi értelme ha meg enm ugrik ugy az már sz@r,inkább ágaskodjon mitn az állat de ne menjen annyit végre
Természetesen figyelembe véve az alkatrész ellátást is.Egyébként a 94-97-ig évjáratuakat engedhetem meg magamnak az ár tekintetében.
Mi a véleményed arról a tanácsról,hogy a 250-es motort úgy lehet megszelidíteni,hogy a hátsó lánckereket kissebre kell cserélni, és akkor nem olyan idegbeteg.Ezt valakitől hallottam régebben,de nem tudom ,hogy mennyivel kissebbre.
Nehez döntés elött állok, nem tudom eldönteni,hogy 125-ös,vagy 250-es cross motort vegyek.
Hobbi célra szeretném használni,és nem csak pályára,hanem endurozgatni is elmennék néha.
Egyébként nem most kezdem a motorozást, utcán motorozok,meg néha a ringen egy 600-as FAZER-el.
Három éve volt egy RMX 250-esem,de az nehéz.Tudom hogy a cross-ok üzemórásak,és hamarabb szétesnek,ezért nehéz dönteni, hogy melyik a jobb választás.
a sajkacsontom keresztbe eltört meg 2 ujjam....de 1 hét és leszedik gipszet:Sitt 1 kép a kezemröl
Vittem annya robogójával, élvezte nagyon.