Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pfu !!Talált süllyedt!!Bezony avval kezdődött az "őrűlet",nem gyengén össze is tört mi??Akkor baszki nagy szerencsénk volt, hogy nem mentünk össze...uhhhhh !!Aztá jött az első cr áááááá visszasírom még néha azokat az időket.Mostanra meg csak a nosztalgia maradt,már jó ideje nem ültem gépen meg sajna nem is tudom mikor fogok.Veled mi a helyzet?
Te vagy Fanticica??
Ki a haverod ????? Kisérteties!! Mintha én lennék CR500
Köszi Valddlav!!!!

De már megvan ki fogja hüvelyezni,csak a zsetont kell összerántani!!!!!!!!!!!!
Csá MYTH600XL!Nekem anno 91es 250es Cr-em is volt annak még más hengere volt nem volt benne akkora kipufogó szelep mint az újabbakba de nekem is a kipifogó gátnál elvolt repedve.Amíg hideg volt néha érdekes hangja volt de melegen már nem volt vele gond.Na de amiért írok haveromnak cr500-ja volt hasonló gonddal hengert ő nem talált de vett bele gyári hüvelyt amit neki Hódmezővásárhelyen raktak bele(felfúrják a hengert, bizonyos hőfokon beleteszik a hüvelyt ,visszahül aztán az onnan többet az életbe nem jön ki) .Vett bele egy Wiseco dugót aztá 1hétvégés bejáratás után olyan volt mintha új lenne.Csak gondoltam szólok ha nem találsz hengert talán ez is egy alternatíva.
na ha eladod jöhecc a cr emért
Ezzel semmi, az enyém két helyen is el van repedve!!!!!!!!!!!!!
Szevasztok!!

Érdekel valakit esetleg egy Yamaha XT 600??1994es forgalomba helyezés, 90 utáni nem tudom pontosan milyen évj., de még nem önindítós, e-h tárcsás!csere érdekelne valami sportosabbra, versenyendúró vagy krossz!!
Szevasz bajzoli!Látom kanizsai vagy!Én is járok a kanizsai pályára lehet hogy ár találkoztunk is!Én murakereszturi vagyok gondoltam felvehetnénk a kapcsolatot(msn) mert egyedül motorozom!Ha gondolod!
Mi a baj a hengerrel?
Ez egy 93 as CR 250é!!!!!!
Ilyen henger kellene nekem valaki hívjon!!!!!!!!!!!!!!!
06 70 525 3201
ez volt az utolsó jó ktm
Igen, szoktam. Illetve 95%-ban csak ott motorozom sajna. Ritkán jutok el más pályára.
jó szarok a telók
Szevasz zoli én Csurgói vagyok.Szoktál járni kanizsai pályára? Az idén énis elmegyek egykétszer ha öszejön haveromal.
Ezen a képen te vagy??????????????
Csá! Szerintetek mennyivel jobb a 28.6-os vastag kormány mint mondjuk egy sima merevítős alukormány? Megéri azt az árkülönbséget. Ha valakinek mindkettővel van tapasztalata megírhatná. Köszi
Komáromban lakom!
Köszi ott már voltam ,mindig vele kooperálok!!!!!!!!!!!!!!!
Tarján Szatyina? Te hol laksz? én pusztavámon
CR 250 re kellene henger,92-96ig ra!!!!!!!!!!
Amiben még jó a nikasil!!!!!
még nem, de rajta vagyok egy komolyabb dolgon...
Boldog új évet neked is!
szeretnék érdeklődni te már rendeltél innen vagy tudod hogy működik