Figyelj, ne csinálj ebből problémát, csak ha tényleg nem gond. Egyébként én is arra gondoltam, hogy nem veszek ennél kisebb vasat, mert tényleg hamar kinövik a büdös kölkök. Logikusan hangzik, amit mondasz róla.
Holnap lemérem neked fogalmam sincs, de ebböl létezik kiskerekü verzió is ugyan ez csak kisebb kerekekkel az már lehet hogy jó lenne a fiadnak hamar kinövik ugyanis és akkor keresheted a következö motort
Na asszem nagynehezen sikerült lenyomnom a két büdös kölököt. Bár már félórája is settenkettem ki a szobájukból, de a kicsi utánam szólt, hogy áááááápááááá.
Még annyit árujj el lécci, hogy mennyi az ülésmagassága egy ekkora gépnek. 65-ös KTM-et néztem má a srácnak, az olyan határeset (egy magas 8 évesről van szó, júniusban lesz 9). 170 ropi körül atták vóna asztat, szal nem veszélyes a tiétekért a 210. Persze ez csak a kezdet, melyet követ a bukó, csizma, páncél, miegyebek...
Az nem gyenge. Mongyuk, ezek a szarosok pillanatok alatt megtanulnak bármit, amit akarnak, legyen az távvezérlő, internet vagy bármi. Akkor lehet én is kihagyom a kínai szart. Van egy motorboltos haverom, néha egész jó kinőtt bringák vannak nála. A gyereket meg alig lehet onnan elrángatni, ha néha benézek. Te mennyiért vetted a kawát, ha nem titok?
Bakker, az vezér lehet, ha a véreddel nyomod együtt. Mi a véleményed a kínai szarokkal való kezdésről, vagy vegyek neki mingyá valami komolyat, mongyuk akár kx-et?
Hány éves korában kezdett mocizni a srác? Az egyém montenbájkkal elég ügyes, néha rosszul vagyok, miket ugrat. De szerintem elsőre valami váltó nélküli cucc kéne neki, hogy szokja az egészet. Vannak ilyen kínai gagyi szarok, szétzúzni nem vóna kár....
Oké, de akkor miért nem poweros?. Eleinte nem is figyeltem hogy van-e rajta, mert teljesen ugy viselkedik mint egy poweros moci huzod a gázt majd egy bizonyos fordulat felett ugy megindul mint a picsa.
Tegnap irtam milyen évjáratú a gyerek mocija spy14 irta az nem lehet . irtam egy emilt a Déczi Balunak ugy tudom az övé volt valamikor még nem válaszolt a felniben 98 van Bikepics szerint 98tól volt poweres ugy hogy énis kiváncsi vagyok amugy meg tök mindegy
Hehe
Én meg unakatesom szülei is megörülnek hogy sokat gépezünk, de ilyen hidegbe nem kell szerintük motornozni, meg pályát épiteni....
aztán ha nem akarják engedni vmeiket ezek közül, akkor gép bekapcsolt, 10perc mulva már mondják, jovan menjetek, jól felöltözni, vigyázatok magatokra
Én ugy vagyok vele, inkább motorozon a gyerek, mint hogy egésznap a számitógép elött üljön már tele van vele a tököm mást sem csinál, csak az a sok hülye buzi szar internetes gané játékok egésznap.
Még annyit árujj el lécci, hogy mennyi az ülésmagassága egy ekkora gépnek. 65-ös KTM-et néztem má a srácnak, az olyan határeset (egy magas 8 évesről van szó, júniusban lesz 9). 170 ropi körül atták vóna asztat, szal nem veszélyes a tiétekért a 210. Persze ez csak a kezdet, melyet követ a bukó, csizma, páncél, miegyebek...
Én meg unakatesom szülei is megörülnek hogy sokat gépezünk, de ilyen hidegbe nem kell szerintük motornozni, meg pályát épiteni....
aztán ha nem akarják engedni vmeiket ezek közül, akkor gép bekapcsolt, 10perc mulva már mondják, jovan menjetek, jól felöltözni, vigyázatok magatokra