Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FURIK
ójjjén már vagy egy hete nem láttam, de most hogy mondod,....van pár évad a gépemen...
én taj parasztul beszélek meg most hogy nyiregyre keveredtem a két tájszólás úgy keveredik hogy senki sem fog megérteni, ja meg még el is iszom a maradék agyam hát én leszek a szavalóverseny győztese a logopédián
az a szotyi meg a süsü. meg a talicska.(sokak szerint...)
bor-cukor.... az édesbor. naja. igaz. jobb,mint a mazsola. akkor ilyedtében ki kell taposni a belét :D akkor csak a ninjaszőlőkre kell ráijeszteni.
te meg egyből felkaptad a búvárruhát ( ma femiligájban az a rész volt Peter buvárruhában vót)
Baccus, űűűber magasok vagytok, néha kb 5x kell elolvasnom, hogy mit is akartok mondani, vagy én vagyok ennyire öreg?

Vagy ha Miskolc környékén ez a szleng...
há' mert ki más járna így ha nem én. valami gebasz volt fölöttünk, és elkezdett ömleni a víz a szekrényembe, aztán pakk, és egy sáv is megjelent a plafonon a szekrénytől az ajtóis, és akkor már onnan is jött a víz indokolatlanul, tisztázatlan körülmények között.
szőlőből lehet bor is, azzal meg jobban jársz
Na, erre én is kíváncsi vagyok, vajon mik, kik vannak oda elrejtve

szőlőből lehet mazsola. akkor ha most van egy zsaccs szőlőcukrom, ami dec30án lejár, és én ráordítok,h búék, és ráhajintom a lyukasztóm béltartalmát, akkor ilyedtében áttér mazsolacukor-életmódra?
miért esik a szekrényedbe az eső?
tán a zuhanykabinba tartod a ruháid?
éjnmeg kb tegnap ilyenkor.. vagy.. egyórával később. meg el is táncoltam.
megnemtok egyenesen menni. ma meg eső volt a szekrényemben. aztánmeg japán meg a kínai xD
ja és nekem ezjut mindig az eszembe :

oié áj fel oió hájfej
multkor ezt üvöltették haverék a koleszban
tegyél bele kakaót, jólesz az palacsintának
még jó hogy van tej mert amugy be kéne raknod ezt a számot:

http://youtu.be/2bHTnEsMbUk
Miért nem mentem valami tündérnek?
vagy aranyhalnak?
http://youtu.be/S0rapKNUeB0
nekem megmég van 44 oldal a 45ből. és már megint éhesvagyok, de már mindent megettem, ami volt
monnyuk. van tej. egyenesen a bükki ugrótehéntől, rája van rajzolva. meg sonka abból lehet palacsintát csinálni?:D
én meg pepsit iszok
Van ám szövegetek...

Csak ülök itt a gép előtt, mint a tejbe tök

És figyeleeek, figyeleeeeek, figyeleeeeeeeeeeeek....

ALIEN a földön nem él ien
én nem lenni ember. megaztmondták. lény vagyok. evvan.
csakszarhanincs ki a kétkerekem. meg az is ha mandarinoskézzelszemembenyúlok.
a dobos már nem közönség, de még nem zenész

meg ezt is szokták mondani: a nő nem ember, a dobos nem zenész persze én nem mondok ilyet !