Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azjó, fasza kis gép!
Csere mikor lesz, közelbe van a kawa, h így rohangálnak vele?
megvettük a csoppert
Hóm méd a cucc, tegnap délután dobtuk össze faterral, de jól vizsgázott, úgy áll ott, mint katiba a gyerek!
jjee fasza a tartó
Gyáá emberek, gecijót verettünk ma Debrecenben a Pites kollégákkal!
Pufajka meg téli gumi
hááát ezt vetem észre :D Volt pár SM-módú csúszós kanyarom
-5ben ember is kell aki megüli , meg egy kis bátorság hogy pótold vele a gumi tapadását..
Gyááá rendszám van rajta és utánfutón utazik
Nekem összekapta magát a kicsi, pöccösen indul szééépen, mint ahogy az elő van írva. Ma mentem bő 80-85km-t,és mivel most is -3°van, már tuti h rozzant véntyúk leszek, ha megélem
jaa hogy a Corában ilyen zőccségeket is árulnak? :D
mia faszról beszélsz? elememicsoda? :D

benézek dtbemán
Neked meg nem is tudtam,hogy elementális eszed van öccse DT-be nyomták a bunkózást
pedig most hogy már élőben is láttam nagyon bejön a zőldség
Na a KTM még megvan, de voltam megnézni a kawát, igen fasza de nagyon hideg van ilyenkor be sem indul a KTM. Az is elég nehézkesen kelt életre de nagyjon jó a hangja , nagyon egyben van. Amint 10 fok körül lesz az idő Tokajban találkozunk újra, remélhetőleg akkor üzletelünk is
nincs
Még a honda előtt vettem ezejet, de a honda az kék volt, volt endurószett hozzá , ehez meg nincs ezért adtam el.
Nagyon jó ,szép állapotútúra motor.Friss olaj,és szűrőkkel,új gumik,gyertya,tank pad,tanktáska,túra plexi,új aksi.mini indexek ,és tükrök.
Adok mellé egy (új)Biker 43 bakancsot,egy renox dzsekit,egy marushin sisakot(új),és egy 2 éves piros (?)sisakot és egy hasznát ,tecnik kesztyűt.Kérésre képeket küldök.
i.a:700000
egyenlőre eladom azt is mert kell a lecsó,majd talán később.Kell a munkámhoz a verda ,meg a pecához..)))
Nekem s50 es gyújtás köll!

Ez a stílus nekem jobban töccik!

http://www.kepesmotor.hu/simso...
Asszonta a srác h kb 2 hét és vesz 1 cakka pakk uj blokkot, és a mostanirol megkaphatod a gyujtást... majd ir h mizu, ha nemkésö neked...
AztakurvabeszorokE!
Az nem gyenge simson