Én is mentem, nemrég értem vissza, lehibernáltam magam, úgyh most már sokáig jó leszek Lilla felé, meg a Vargahegyen még átfolyások, meg havas-latyakos buckák is vannak... Ééééédekes vóóót
Van olyan is h 1000000 lépés MO-on v mi, meg Át az USA-n; azokban is vannak szép helyek; de énis csak belepörgettem, kicsit uncsi:) majd ha motorral bejárhatom az USA-t, akkor megnézem elötte h tudjam mit érdemes megnézni:)
Van az a film hogy:
HOME (2009)
Na ha valaki szereti a szép tájakat, meg a természetet meg a dokumentumfilmeket, na akkor és csakis akkor nézze meg!
Én is természetbarát vagyok de ez már nekem is sok volt!
( előtte egy kávé mert altatós )
Amúgy meg hol van már a beígért globális felmelegedés baszott -3 fokban? .
Ezaz; monnyon le a tél! Megint az lesz majd h márciusba még jégkorszak van; (meg lehet áprilisban is); nincs ellenemre a jóidő, sőőt, tegnap énis abban bíztam h jóidö legyen ma is, deháth -2 ; de kezd olyan érzésem lenni h megint hosszu tél lesz :S
Meg vettünk egy csoppert haverommal, apraszaki spanjától
/ szkrácsinak töltődik a szoundcsekk /
Nem megyek mert kibaszott hideg van és simót köll szerelni!
Ma mentem egy jó nagy kört.Megjárattam az öreg Kawát.Nem mentem amerikáig ,meg szét is fagytam de rohadtul hiányzott.Kib...ott jó volt.
Megyek veled az amerikába motorozni
HOME (2009)
Na ha valaki szereti a szép tájakat, meg a természetet meg a dokumentumfilmeket, na akkor és csakis akkor nézze meg!
Én is természetbarát vagyok de ez már nekem is sok volt!
( előtte egy kávé mert altatós )
Amúgy meg hol van már a beígért globális felmelegedés baszott -3 fokban? .
http://www.youtube.com/watch?v...