Tefigyejjémá, jóhogyittvagy, nincs véletlenül egy fagyihűtőd? Ebben a nygy melegben zabálják az orkok a fagyit, oszt kéne kettő!
Meg a sörtis isszák, sörcsapod esetleg?
tiszta olaj a féktárcsám.... de ötletem se nem van, hogy hogy... de vizsga után meg köll operálnom, és rá kell jönnöm minél hamarabb, mert addig megyek fék nélkül úgyis amilyen segg vagyok.
Csak az a baj, h már lehet menni rendesen, és 100körül, meg afelett már nem valami kellemes a Frédi-Béni fék
Hát igen, ma is tavasz volt!
Bámulhattam a melóból az ablakon keresztül, mert ezen a kibaszott héten minden nap 12órázom, és este 6 kor már nem olyan barátságos az idő . .
Jüleszaz! MAjd bemákolod, vagy kilövöd vagy valami! Utánameg megrohamozzuk azt a Bíín gyereket, azt majd megtudja mien hajnali 3kor tiltásra ébredni és összáz motoros van a háza elött!
óó és ez még a "magyar" volt, a könnyebbik.. ilyen könyvből van 3, amit be köllene nyalni, megvan még egy köbö két és fél centi vastag köteg A/4es jegyzet, na az meg latin
Sztem ha a MAMIba mentem volna, azt is könnyebben felfognám...
utána végigmegyek Mr Beannek a nyakán 140nel az fix, h rohadjon meg ott, ahol van! óóó még füstyölök is a hátán, h nyomatos legyen, aztán azt tegye a mikroszpókjába!
Meg a sörtis isszák, sörcsapod esetleg?
Meg baromira ropog a térgyepem
Csak az a baj, h már lehet menni rendesen, és 100körül, meg afelett már nem valami kellemes a Frédi-Béni fék
Bámulhattam a melóból az ablakon keresztül, mert ezen a kibaszott héten minden nap 12órázom, és este 6 kor már nem olyan barátságos az idő . .
Mivan a fékeddel?
én nem tok menni.. vagyis menni tudnék, csak megállni nem igazán, és NÉHA azt is kell
ááááh menni kéne motorozni inkább
de már lefárasztott ez a retek fizika is, nekem ez is héber...
Egyetlen megoldás: agytranszplantáció
Jóvan az így aza csülök, tanújjá inkább!
Sztem ha a MAMIba mentem volna, azt is könnyebben felfognám...