Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a telószimeringtől kiáramló olaj getvázza össze? Vagy azt már kicserélted?
Ennek majd az ember nemfog majd örülni, ha nem akarsz majd pucsítani négykézláb!
Tefigyejjémá, jóhogyittvagy, nincs véletlenül egy fagyihűtőd? Ebben a nygy melegben zabálják az orkok a fagyit, oszt kéne kettő!
Meg a sörtis isszák, sörcsapod esetleg?
Lettél volna inkább szakmunkás.
idén 250kmnél tartok most
Meg baromira ropog a térgyepem
tiszta olaj a féktárcsám.... de ötletem se nem van, hogy hogy... de vizsga után meg köll operálnom, és rá kell jönnöm minél hamarabb, mert addig megyek fék nélkül úgyis amilyen segg vagyok.
Csak az a baj, h már lehet menni rendesen, és 100körül, meg afelett már nem valami kellemes a Frédi-Béni fék
Hát igen, ma is tavasz volt!
Bámulhattam a melóból az ablakon keresztül, mert ezen a kibaszott héten minden nap 12órázom, és este 6 kor már nem olyan barátságos az idő . .
Sajnos nem vitték, el se jött megnézni a pahaszt.
Mivan a fékeddel?
nocsak, azt hittem azt már elvitték...
én nem tok menni.. vagyis menni tudnék, csak megállni nem igazán, és NÉHA azt is kell
Ma sütött a nap ezerrel, erősen gondolkodóba estem, hogy kitolom a GSXR-t...
akkor iratkozzunk várólistára valami Einstein-kerületbe!
ááááh menni kéne motorozni inkább
agytraszplrantlácijó lese tudom írni! Miaz? nekem is kell ojjan!
jóvvannnaaaaaa
de már lefárasztott ez a retek fizika is, nekem ez is héber...
Egyetlen megoldás: agytranszplantáció
körzeted ugyanaz mint nekem xD nehogy egyszer koccoljunk naaagy csattanás lenne, halálos NSRtempóm miatt
Peeerrrhszhe, a zeneser meg csak nyögne alattad!
Jóvan az így aza csülök, tanújjá inkább!
most kéne, h nagy dagadtdisznócsülökcombjaim legyenek, lenne mit teliírni.... De nem
Mert a drága Matusunk totálisan úgy néz ki, mint Mr Bean... már csak a Teddy hiányzik, meg az ótó...
Jüleszaz! MAjd bemákolod, vagy kilövöd vagy valami! Utánameg megrohamozzuk azt a Bíín gyereket, azt majd megtudja mien hajnali 3kor tiltásra ébredni és összáz motoros van a háza elött!
óó és ez még a "magyar" volt, a könnyebbik.. ilyen könyvből van 3, amit be köllene nyalni, megvan még egy köbö két és fél centi vastag köteg A/4es jegyzet, na az meg latin
Sztem ha a MAMIba mentem volna, azt is könnyebben felfognám...
Mért érzem úgy, hogy Mr Bean egy tanár?
utána végigmegyek Mr Beannek a nyakán 140nel az fix, h rohadjon meg ott, ahol van! óóó még füstyölök is a hátán, h nyomatos legyen, aztán azt tegye a mikroszpókjába!
Ilyen forgószélbe nem lehet banánlekvárt kaszálni... de amint azt már irtam! Majd jövőhéten megmutatod h joo vagy! Utána meg majd mész a zeneserrel!
Háj. Neked meg szombatra tudtam intézni gumát a kis nokedlimotorodra.
Figyelj, ráírod egy lapra, hogy VIZSGA, majd leteszed a földre és átsétálsz rajta. Csumipók át is vagy menve a vizsgán.