Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:@
Szerintem nincs neki baja, csak nem jutott még napágyhoz. Nem úgy, mint hátul a kis pörkölt.
Az albínó mit élhet át a többi közt?
Hajrá! Én is épp most tervezek krosszlépőt venni!
Na már itt is esett, jó idő lett kinn!
ja meg elmosná ezt a kicseszett port nem győzöm takarítani a kocsit..
Jég nem volt, most már csendesen esik, közben meg süt a nap jó lenne, ha odaérne, kell a kis fákra a víz, azóta voltunk még1x pancsizni
nebassz. akkor az mindjárt ide ér jég ?
Itt most ömlik, meg éjszaka is volt vihar. Jöttem haza Encsről és beálltam éjjel fél2kor a spar parkolóba, vagyis egészen a fotocellás ajtóig kocsival
EEEEE olyan feketeség jön, hogy mindjárt elrepíti a medencét
Jól beszél kend !

akkor visszatérhetek a gyökerekhez :
Na én mindig úgy voltam vele, h ha nincs annyi pénzem, akkor inkább olcsóbb, egyszerűbbet, de nem hitelezek, az tuti! Az én motorom legyen már az én motorom. Meg kell oldani máshogy.
ja az nekem sem tetszik, de a tükrök meg a vonalvezetés, szín minden más igen.

olyan mint egy dagadt supermoto.

kocsi kell munka & zenekar miatt de ha stabil lábakon fogok álni jövőre be kéne hitelezni vagy valami.. jó hülyeség de bánny a kánya
Az tuti! Mondjuk én az ilyen szemektől rosszul vagyok, de ez orvosolható probléma. Cseréld le az ótódat, és innentől elég lesz kettesével venni a gumikat!
bele vagyok buzulva. faszáulnéz ki !%+Q'"+%
Nálunk a répa nem feküdni szokott, hanem földben bújkálni. Béna kezdő répa.
Akkor megegyeztünk. Itt is zörög már jó ideje, leszakadhatna vagy egy fél órára, utána legyen megint jó idő! Estére meg süssön a nap!
tegnap este óta itt dörög meg villámlik. most is. nagyon várom azu esőt mert életembe ilyen szarul nem voltam az allergiától mint az elmult 4-5 napja. Viszont a ma estét kibírhatná mert szabadtéri koncertünk lesz
Lesz már végre vihar?
Na. Még a végén túl gyorsan fogok meggyógyulni
Távoli-elő-köszi!
azigen nemtom, tállyán főztük tavaly is, nagyon jól sikerült