Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lacosnak már előtte is nagy volt!
Lehet nekem is megnő a fejem ha eladoma gépet és veszek egy autót....megmerjem kockáztatni.
Minden sapkámat le kell majd cserélnem
2001-2 BMW 320d combi vagy Xt hmm....
Le volt húzva az ablak azt hittem beférek. Dehát nagy a fejem.
Szélben le kell vasmacskázni mert belekap a nagy felületbe oszt azt hiszik, hogy sárkányt eregetnek
Lehet nem ártott volna kinyitni az ajtót!
Állítólag!

Ja ki, egyszer be akartam ugrani a kocsiba egyszer meg ki azt mind a kétszer elkapta az A NAGY FEJEM
Kifejelted?
Állítólag nagy a fejed...lehet azért.
az astrán volt de kifejeltem mind a kettőt. én utálom de a ragasztós fajta volt amit beteszel a gumikéder alá, és vékony csík fogja oda. pöpec volt.
Sziasztok!

Gondoltam bedobom ide a gépet,hátha valakinek megtetszik. link A környéken van. Jó kis kompromisszum motor,ha kell túra,ha kell kanyarvadász.
neked nincs véletlenül a vectran ablakoknál légterelő? mert venni akarok, de 2 féle van: egyiket ragasztod, másikat meg bepattintod ilyen kis pöckökkel. vajon melyiket érdemesebb megvenni?
na tessék, jönnek mint a legyek
Pályanapot tartunk a RabócsiRingen!
Bővebb infó:www.motorosnap.com
üdv:Laci
Ennyi
Lassan rájönnek mi a jó.... ;)
teljesen mindegy, minden második házban van egy xt
igen, vették át a barackot akkor nem tudom h miért intett, vagy csak én értettem félre valamit...de biztos ami biztos, dudáltam kettőt
termoszka pesten küldi neki még de hónap végétől már otthon nyomom majd én is a másik fekete racsnibike-val

Lemegyünk szántóra a feketemadarakkal oszt megzsanettozunk análisan
hol? az unokatesójának is van egy xt csak nagy kerekű a pályánál odébb vették át a barackot
ti ültetek kint ma este göncön? mintha termosztát motorkáját láttam volna! legalábbis valami fekete racsnibájk volt meg intett is valaki én meg dudáltam

Hívtam tesómat de kinyomott. Gondolom most Evivel van aztán mennek haza vmikor ma vagy holnap.
ne is mondj....

Részvétem!
Anyám hívott és mondta mi történt.
Nem is tudok mit hozzá fűzni most hirtelen, nem is akarok..........
De igaz
jajj baszki, akkor igaz.. azt akartam kérdezni igaz e mert össze vissza beszélnek.