És nem kell egy AF1 jó áron? Már beindul Igazából benzin kellett bele,meg benzincső,mert nagyon tekeredett a régi,és nem kapott benzint Plusz 1 garnitúra idomszett fullon,új fékbetét elöl-hátul,új lánc (DID),új lánckerekek,új csapágyak,új szimeringek,még gumit is adok párba,bár a hátsót nehéz lesz befaragnod,mert 160-as De te szeretsz ilyesmivel bíbelődni Rendszámos,még műszakit is csináltatok rá Rendbe kellene tennem,és utána meghirdetni Pár kisebb baja van,kéne bele egy relé mondjuk..
Nem figyeltem meg De valami street-es fejidom volt talán Gondoltam szólok neki,kicsit adjon rá gázt,úgy 3ezerig,de mire kiszálltam volna,rég elment Diósgyőr felé
Juhúúú. Láttam kb 30 perce 2 motorost a Plázánál az OMV kúton. A hátsó motorosból csak egy narancssárga faridomot láttam, és egy Vance&Hines dobot Nem tudjátok ki volt? Néztem ilyen dobot,és a hangja érdekelne, mert ott nem sokat hallottam belőle.
Ma vót kis bográcsolás és rotyogott a nyuszika szépen finomra
- Rövidzárlatos inkubátor.
egy kis segítség kéne!
kipufogó összekötőt szeretnék csináltatni akinek tud vagy valami ismerőse kérem írjon fontos lenne!
előre is köszönöm!
vót itt atmosz és neje.
jófej csajszi megtarthatod atmoszkám megengedem.
csevegtünk ilyen kisméretű evés ivás partyról. de az van hogy:
minden hétvégén koncertezek ehónapban, van amikor kettőt is. de van az az agusztusi hosszúhétvége. valamit összeüthetünk
NO NA ? IZÉ ?MIVAN