Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légyszíves akkor majd HalászJutkától a Blue Jeans-t! Köszi.
Asszed menővagy sztárvagy?
Majd küldök neked egy számot !

pénteken benne leszünk az abaúj tévében , rákövetkező héten meg tán a szinva rádióban riport meg fogják játszani pár számunkat
Esélyes.
s s s
JÖSZ? JÖSZ JÖSZ?
je je je mi leszünk a fő attrakcijóó!
világszáám !
ű

ű

ű

aha
Mostmondják, jössz Keresztúri motoros buliba verni az üstdobot!?!
Nemtudom, ugyanilyen egyes Caddyben volt ezelőtt. Kódja nincsen neki, de elvileg 1Z.
öö azt a fajta motort patintottad be ami a régebbi passatokban is van?

Mi a motorkódja? tuti jó gép lett.
Éniseztmondtam először.
váóóóó !
Énmeg belógattam egy egykilences motrot a traktor motorházteteje alá. Osz' megy. De nagyon. Nagyonmegy!
belógattam a zacskómat a tiszatóba
60
Hm. Az a helyzet, hogy itt nálam az se segít, ha augusztus. Kikértem a nyaralásra szabad napokat, úgyh azon kívül egész hónapban nulla darab szabadom nemlesz, vagy maximum az első vasárnap. Ami jó is lehetne, ha másnap nem 7-22ben dolgoznék ~50? km-re arrébb.
Mert nem tettél előtte bele papírt a vízbe!
Rutin kell a wc-hez
áh ! o:00
Amondó vagyok hogy én ruganyos vagyok, nem muszáj annak hétvégének lennie, ha a többiekkel is össze tudjuk egyeztetni. JA és szerintem jövő hónapba kéne, mert minden hétvégén koncertezek most.

Addig meg van idő összehozni
*ötletet
*nyarat illeti
(LEHET, hogy aludnom kellene)
Igen, ő kedveli. Mellesleg az egész ötlete is kedveli. Meg a kedvességed, h beereszteni vélni.
CSAK. Az a BAJ. AZ. KEll valami?
Meg hogy én nem igazán gyakran lenni szabadnapos, és akkor most még egy kicsit mitparodizáltam is. Pláne, ami ezt a nyarat tekinti. Úgyh ha arra a napra vártok, mikor én is ráérek, lehet, h sose jön össze a közös Ülés.
józsival már szakítottunk

és ő kedveli a barackot ugye ?

na jó lehet hozni .

HALLOD EKK hozhatod a JÓZSIT az élettársadat
Én vihetem az enyimet? Ő ugyanúgy lerészegelődik velünk együtt, és még csak sokba se kerül!