amugy én nem tudok nála jobb áron dolgozót. a déczi meg még valamelyik pesti cég mondott nekem olyan árat egyengetésre meg szimering & olajcserére hogy vehettem volna belőle egy új KTM-et
20+ pénzért azt hiszem rendbe teszi csika ( ez kb ár) erre rá jön még a posta)
és igazán jó lesz.
Mit kell amugy hozzá érteni? ha csak légrés alapján olaj és szimering csere azt szerintem egy általános motorszerelő is meg tudja cisnálni. Én is megcsináltam magamnak meg szerintem a fórumról sokan.
Vagy milyen speciális eset van hogy forditotttelószakértőre van szüksíg ?
Lehet,hogy kicsit szezon vége felé írok,de ha érdekel valakit,Miskolcon 2000Ft-ért cserél az egyik srác gumit! Centírozva. Plusz ki is szedi,ez benne van. Ha kiszedve viszed a kereket,biztos olcsóbb.
Nekem van 3 számom, és a jövő héten viszem az egyikhez (Design Tuning), mivel hasonló cipőben járok:
1., Design Tuning: 0620/928-7874 (Miskolc, Soltész Nagy Kálmán)
2., M. Márk: 0620/993-5282 (Miskolctól kb. 20-25 km)
3., András: 0630/484-5029 (kicsit nehéz elérni)
Sok sikert!
amugy én nem tudok nála jobb áron dolgozót. a déczi meg még valamelyik pesti cég mondott nekem olyan árat egyengetésre meg szimering & olajcserére hogy vehettem volna belőle egy új KTM-et
és igazán jó lesz.
Mit kell amugy hozzá érteni? ha csak légrés alapján olaj és szimering csere azt szerintem egy általános motorszerelő is meg tudja cisnálni. Én is megcsináltam magamnak meg szerintem a fórumról sokan.
Vagy milyen speciális eset van hogy forditotttelószakértőre van szüksíg ?
.. a napokat számolom, közben üres a tányérom...
Érdeklődnék, hogy 2004-es kawa z750-hez faridomot, vagy ülés alatti idomot (kinek hogy tetszik), nem-e tud valaki ócsóért? Előre is köszi.
Nekem van 3 számom, és a jövő héten viszem az egyikhez (Design Tuning), mivel hasonló cipőben járok:
1., Design Tuning: 0620/928-7874 (Miskolc, Soltész Nagy Kálmán)
2., M. Márk: 0620/993-5282 (Miskolctól kb. 20-25 km)
3., András: 0630/484-5029 (kicsit nehéz elérni)
Sok sikert!
Üdv,
Andris