csak felír magának oszt ennyi. Max felvisz a gépbe ha legközelebb lesz vmi dolog akkor ne keljen megint felvinni az adatokat, hanem autómatikusan beilleszti a rendszer.
Ennyi ne fosd össze a bokád
Egy görög azt mondja:"minden görög hazudik", ebből az következik, hogy ő hazudik, ebből következik, hogy minden görög igazat mond, ebből következik, hogy az előbb igaza volt, miszerint "Minden görög hazudik" de ebből az következik, hogy ő hazudik, ebből hogy minden görög igazat mond, tehát az előbb igaza volt amikor mondta, hogy "Minden görög hazudik"...
Én is vótam otthon! A barackosban szívtam 5órán keresztül a friss levegőt
kérdésem van! igazoltatáskor mindig fel kéne venni az adatokat, vagy csak ha valami nem tetszik a rendőrbácsinak? mert még ma irkáltak fel először, nem égett a futón a lámpa, meg kellett mozgatni picit a csatlakozót
Vótam otthon oszt gurultunk. Vettem nektek is szerkezetet a szederhez szerencsről csak, hogy legyen mivel dolgozni
Meg benéztünk a mezőzombori menőcsávóhoz
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Barcika, Miskolc közt félúton,,, haver S.Péteren, én Kondón,,, másik haver meg Radostyánban...
Adatlapomon van t.szám,,, ha érdekel a brigád,,, hívj fel vmikor,,,számom adatlapomon...
Ja,,, meg még jó páran Miskolctól Perkupán keresztül Sárospatakig...
Csak felkukkantottam. Manapság elég elfoglalt vagyok..sok a meló cserébe még szarul is fizet
De egészségedre
Csak dógozzá nekem ne hozz szégyenbe a falu előtt
Ennyi ne fosd össze a bokád
Itt ugyan ez történt az aszfalttal de itt se ló se fás ifa.
viszont mind a kettő fél éves aszfalt se volt.
Akkor most az anyagot lopták ki vagy szétcseszték a LÓK.
Rettentően nehéz kérdés.
link
kérdésem van! igazoltatáskor mindig fel kéne venni az adatokat, vagy csak ha valami nem tetszik a rendőrbácsinak? mert még ma irkáltak fel először, nem égett a futón a lámpa, meg kellett mozgatni picit a csatlakozót
Meg benéztünk a mezőzombori menőcsávóhoz
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Adatlapomon van t.szám,,, ha érdekel a brigád,,, hívj fel vmikor,,,számom adatlapomon...
Ja,,, meg még jó páran Miskolctól Perkupán keresztül Sárospatakig...