én nem vennék csoppert de ha már van akkor kedvelem. meg van egy sportmotor, azt se vennék MÁR MOST de kedvelem. SUpermoto NA AZ NINCS de kéne, sé inkább veszek egy kicsit mint másat nagyot !
Én sem értem, de vannak akik boldogok egy hónaljszárítón.
Megnt mások meg 160+loerőt akarnak birtokolni, bár kimotorozni az egyötödét sem tudja a többség.
Megint mások sarazni járnak
És van aki meg öregszirszarokat nyaggat, ahelyett, hoy venne valamit ami eleve működik:)
Mindekinek megvan amaga fejlövése, ez a fenntarható fejlövés:)
na jó nem osztódtak meg ilyenek de egyik nyár eleji-tavaszi reggelen munkába menet a domboldalban napfelkeltében fekvő fekete tehetenk pont így néztek ki enyhén másnaposan még pár hasonló momentumot is végeztek bár az már csak a képzeletem szüleménye! van ott egy tanya oszt jó.
jolvan. megértettem ez 86os vagy 4-es már nem emlékszem. jártam vele régen nyáron dolgozni KETÖSZÁZZAL bírt menni bár ezt id einkább nem írnám le... ja mán leírtam
Én nem utálom egyiket sem, a csáppör egyszerűen nagyon nem illik hozzám, nagyon nem az én világom, a robesz meg azért nem jó,mert leesek róla állandójjan be a lyukba, nincs ott a tank, h megtartson!
erre akartam kilyukadni:D hogy én nekem meglepően tetszik, baromi kényelmes! szivesen odaadom kipróbálni ha érdekel nemértem néhány embernél honnan jön az utálat? olyan ez mint a robogó, azt is sokan utálják. NA AZT ÉN IS
Megnt mások meg 160+loerőt akarnak birtokolni, bár kimotorozni az egyötödét sem tudja a többség.
Megint mások sarazni járnak
És van aki meg öregszirszarokat nyaggat, ahelyett, hoy venne valamit ami eleve működik:)
Mindekinek megvan amaga fejlövése, ez a fenntarható fejlövés:)