Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja azért kérdeztem mer: a fészen privátba még most gyorsan leírom .. OK ?
Ne,,, basszus...
Egyszer dícsérje szembe az ember,,, mindjárt az ipari kémkedést sem veti meg..
18/m3,,, de bármilyen hihetetlen is,,, tényleg közelít a tavasz...
Márpedig én tavasztól nyár végéig még kicsit kurtítok az áron,,,hogy a kuncsaftok azt higgyék,,, milyen fasza csávó vagyok,,,pedig amúgy az...
menni kéne. most van egy időszak amikor egyik munkámból megyek át a másikba aztán az egyik már nem fizet a másik meg még nem. akarom mondani lesz pár kemény hónap de remélem nyárra egyenesbe jövök... aztán nincs megálls Ha kell megyek a rigamopeddel nincs aki megmondja mehetek-e . Vagy van ? :D :D :D
Megy majd Hellringre? :)
Azért remélem idén már végre nem csak a novemberi motorozást ejtjük majd meg...
láncszett kell rá. semmi egyéb Csak most kibaszott csóringer vagyok Anyáméra kltöttem, az én dolgom ráér, neki munkába járni kéne a robesz.

de közben zsírozom a CRM sztorit is.
A CBR-rel mi a meló?
izé bigyó. LOLLER.
jaja, de nem azt mondom, hanem maga a szövg, az üzenet,a mit írt... azok is sokaknál teli voltak mindenféle animációs szarokkal, és a végén már csak ilyen hülye izék jöttek, amikből lehetett gondolkozni, h mi a picsát akart mondani.
ha volt Plus-od lehetett szinezni a nevet, de akinek nem annak csak a forráéskódot jelenítette meg. az volt még fasza.

Mindenféle hangokat lehetett nyomatni . én cisnáltam sokat
Én is szerettem, mondjuk attól frászt kaptam, mikor rákaptak az emberek túlzottan, h teli volt minden szar jellel az írás, és el se tudtam néha olvasni. Na skype nekem sose volt, gyanítom nem is lesz, egyszer csinálnom kellett volna valamiért, kifogott rajtam, azóta is kapja be állásponton vagyok vele kapcsolatban! Ja meg ugye alapból rühellem a webcamot. az enyém is szépen le van ragasztva cigcalllaggal.
pedig dászerettem. kár érte. meg is szűnik vagy már lehet hogy nincs is akarom mondani van, csak át vette a skype (megvette) leáll a támogatása és nemsokára teljesen megszűnik.
pff meg se tudom mondani, h mikor emesentem utoljára!
halálpontosan erre a képre gondoltam
De a háttered már történelem.. minap felmentem emesenre.. sivatag

répa & redbull
azt mond még meg a gentleman haverodnak mennyi nálatok a méteres kemény tüzifa köbmétere ? !
Neked is köszöntem, Ekk mester.
Köszönöm László...
Bárki bármit is mond,,, egy gentleman vagy. .
JAJJ
miért kellett elmondani?

boldog névnapot minden ide tévedő Zoltánnak!
Körnéyken Borsodba aki foglakozik külföldi motorok papírok ügyinétzésével?Valaki aki tud kérem jelezze!

Köszönöm