Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hasadj vissza mert írtam fészen
pedig nem is vagy hajnal
hasadok getz!
elmentetek tán aludni ?
Ez jól hangzik
Always sunny in Fony
készül a lecsó..hozzávalók: kristályvíz h ne égjen le + maradék zöldség, meg egy pár hülye aki mindezt megcsinálja és megeszi
legszivesebben kifeküdnék az esőbe baszsameg
Azt mondom Neked, az ember az élettel úgy van , sodródik mint bacilus a húgyban !
Nem mondod? !
Na igen, szórólap, műanyaggyár, meki, büfé, meg most kassza... ez van, de ez legalább van. Meg a mekinél mondjuk jobb.
Na de most LEHET, h lesz majd más.
-bodrogtól- Fony- ezeket javítanám

-részeg vagyok -
MErt a szerpentinnél van amásik ottohom az apám szülői háza, ott áll a man a kertben hétvégente, harmadik képen a lényeg hogy pár méterre voltunk a dodrogtól és a gaztól nem lehetett látni hola víz és hol a főd. Fobny egy kibaszott király hely !
Értem. a lényeg ugyan az: aki dolgozni akar dolgozik. mindegy mit.. érted mire gondolok..

vannak itt olyan emberek aki elvből nem mennek közmunkára inkább éheznek stb.. a munka nem szégyen
gondolom neked is korlátoltak a munkavállalási lehetőségeid (fuhú de értelmes mondat :D :D )
3. kép - KAMERÁS MOBIL

Fonyban mindig eszembe jutsz a szerpentinnél
nem,most szepttől a legkisebb is számít....
nekem hiányozni fog a MANozás
addig nekem is ki kéne találni valami tuti bizniszt vagyis már dolgozok valamin, de annak még utána kell pontosabban járni, 1-2héten belül remélem már publikálom a munkám, hátha bejön egy kis perselypénz
még mindig mekizel diákmunkaként ?
mi hordjuk az anyagot a vár építkezéshez ( amikor van ) elvileg lesz ezéven is, csak ELVILEG nekem adidgra új munkám lesz
na ma én igazán fenntartottam volna magamnak pár fejlövést 12 óra kasszázás után
de van ahogy mész fel a vár felé, a legelső parkolónál amit nemrég kitakarítottak balra be kell menni és ott van vagy 800méterre nagyon bírom Regécet, sokat lógtam ott, szeretek még mindig oda járni

(Termosz! remélem egy hétig fogod olvasni ezt a sok üzenetet )