Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tulipiros SV elé olyan szépen kifordult ma egy buzi nő, h azon gondolkoztam, be kellene horpasztgatni a tankom tetejét, mint a menő streetfightereknek, és majd ott hordok magammal köveket, és véletlenül néhány embernek jól beüzenem a szélvédőjén.
Az biztos, HE!
Hogy mííííííííííííí?
Egyetemen nem jártam, csak Tapolca felé gurultam úgy 22:50 körül, lepkeháló az van, meg ült is kicsit, mer valami tulipiros(gyors) SV kuporgott a platón. Egyébként ugyanúgy fest mint eddig. Deakko kivótaz a másik titokzatos...? Ha legközelebb látod, fotózzadmán le nekem!
Óóóóháttköszönömszééépen!
Bezony!
Csak kicsit furcsa volt az itteni tavaszból hirtelen szinte téli tájba csöppenni. Szinpetrinél(vagy hol) pl alig volt kivehető a gekkó a hegyódalban.
csövi hovávalósi vagy ? ha miskoclhozközel dobsz egy sms-t erre a számra 0620/2744541 és 7végén gurulhatnánk egyet ha van kedv persze.!
Köszönöm hozzászólást igen már felvettem velük a kapcsolatot (linkaskával meg kexel de a másikat nemismerem )
Te külön jelenség vagy
Hát nemazhogy kiközösítem :D csak azért mégis... tudja hol a helye XD nekünk kettőnknek jut annyi henger mint neki egyedül! És még ez se elég neki, mert mindenféle kicsi motorokat gyűjt a garázsába... hát nem telhetetlen?
Vááá,,, ezt se nekem mondták, Szaki.
Még itt kiközösítenek a + egy hegered miatt...
Te csítelő motyós! Nem voltál ma véletlenül este megtalálható az egyetemen? Ha jól gondolom nem, de láttam egy fehér keddit, aminek a seggén volt egy durva lepkeháló; viszont mintha ült volna, és mintha szélesebb nyomtáv is kukucskált volna... szóval szerintem nem te voltál! Vagy mégis? Ha igen akkor szépül a keddi, nagy léptékekben!
Olyan sok hengerrel ne lepődj meg ha kihagytak a sorból
Az egyik legjobb kör, ami csak adódhat...
Milyen link kakast te Termosz?
Tegnap egy LC4-es kollégával csaptunk egy fasza Arnót-Edelény-Jósvafő-Aggtelek-Putnok-Miskolc karikát. Faszavolt, jók az utak, bár kicsit koszosak még itt-ott. Beszéltükmár tavaly, hogy gurulunk majd párat, talán majd idén!
Ájjjde hülye vagyok
. . . .
Neked is sömöd van.
Bocsesz
Osztén? OsztÉN? OSZTÉN? Énmivagyokmi? He? HEEEE?
Szia!

Amint őnagyságáék megfelelő műszaki állapotúnak tekintik a gépem meg még a nevemre is írják lehet róla szó! Most hétvégén még nemigazán
Link kakast meg kexet ill breki xt-t keresd.
Ők tájbeliek
Üdv! Keresek miskolc vagy közelében lévő supermotos kollégát!
Akinek lenne kedve egy kicsit gurulni a jó időben az feltétlen szoljon, előre is köszönöm!
Azt nem értem, hogy itt van már az oldalon x..tököm tudja hány éve a kezdetek óta.
Tudja jól, hogy az ilyen faji meg vallási alapú témákon jót röhög mindenki de a modik nem fogékonyak rá és érzékenyen kezelik.
Meglehet, hogy a törvények miatt teszik ezt és az oldal hitelessége miatt is.
Ezt elbaszta
Egy perces néma csend,,, CRM Lászlónak...
Ma Gréti is ment egy rövidet, műszaki nélkül... :) Meg én is megmozgattam az XT-t, de az tényleg csak egy bemelegítés és átmozgatás volt! :)
Azt hiszem, itt az ideje, h mindenki cserélje le feketére a profilképét.