haverral mentünk kocsival szerencsen múltkor, a rendőrök fordultak ki egy parkolóból és hirtelen meggondolták magukat elindultak utánunk. én adtam egy nagyobb gázt, engem ne állítsanak meg, haver is gyorsan beállt egy parkolóba...mondjuk nem volt félni valónk, mert ugye minden rendben van (elvileg)...aztán este láttam mikor jöttem haza h villogva mennek egy kocsi után, ami tök normálisan ment
van egy zsidó ismerősöm, egy jó 20 éve meg akart tanulni vezetni, de nem jött össze neki. ahányszor az oktató szólt neki, hogy "gázt!", mindig kiugrott az
autóbó
Vagy olyan kellene, mint a távirányítós cápa, csak vakondban... Tyhűűűűű
Tininindzsákra nem emlékszem, pedig még van is videó, mikor megkaptam az első pótkerekes biriglimet, a kormányán tininindzsa volt, és azt énekeltem vagy egy fél órán át
Jaaajj az volt ám a leggyorsabb bicikli a környéken Pedig sztem kék volt
http://youtu.be/WZtuqk-CdGU
nyáron..
2 hete dolgozom unokatesómmal megint..
volt egy kis kalandunk, vámosok megállítottak.
nos a büntetést nem merem leírni, de gondolj egy számra ami 6számjegyű és szorozd meg 4-el
a dolgozó embert basztatják keményen! ez hihetetlen.
Levették a zöld rendszámomat. Próbálj élni ebben a genyó fasz országban...
autóbó
link
Olgg.12749&g=motor_cikk
Feltöltöttünk pár katalógust pdf. formátumban az újdonságok közé,érdemes megnézegetni:
www.vargesmotor.hu
Üdv.Gábor
Tininindzsákra nem emlékszem, pedig még van is videó, mikor megkaptam az első pótkerekes biriglimet, a kormányán tininindzsa volt, és azt énekeltem vagy egy fél órán át
Jaaajj az volt ám a leggyorsabb bicikli a környéken Pedig sztem kék volt