Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én jó sokat szaladtam csopperos lábbal előre stílusban mikor falukon töfögtünk 50-el.
Nagyon kényelmes így.
Bukógomba meg... nem tudom, mit védene/mentene, de kicsit megnyugtat azért, h van. Magamat ismerve meg pláne, bármi megeshet bármikor
Egyébként meg időnként jó lábat pihentetni, vagy cuccot/bukót ráakasztani.
És hogyhogy nem marad idomos?
Ez még csak ideiglenes dolog. Egyeneskormányos lesz, valszeg véglegesen nem is ez a fejidom, és nem is ez a lámpa lesz még ebben a fejidomban sem,plusz kellenek kis indexek, segge alulról most csupasz, stb.
Képet csak azért tettem, mert már most 10fokkal szerelmesebb vagyok tőle
És és és és ésssss olyan jó hangja lett
Bíííírnám, de sajna nem vagyok az az ügyes fajta.

Egyébként én aznap, h megvettem a motort estére már szét is szedtem, és már akkor biztos voltam benne, h nem lesz rajta idom Nagyon bejön a váz, nem jó, h a nagy bubifej kitakarja a fejét.
Persze nem tudok olyan gyorsan haladni vele, mint szeretném, de igyekszek szép lassan tetszőssé faragni. Eddig "belső" dolgokra kellett gyűjteni, ha minden jó marad, akkor jöhet majd a külső
Hölgyem..............magasabb kormánnyal még a tükör is felférne.
érdekes ebben is egyet értünk,csak én nem mert megkérdezni tőle. Bár még a jégmotor is szóba jöhet...hó már van előtte..
Stuntolni készül, hölgyem? Bukógombádra azt hittem, valami utólagos pótlábtartó. .
Szegénykémnek van elege, papírmunka hegyek, hetenkénti fizetés,nem lennék a helyében. Én meg elvagyok. Feltöltöttük a raktárt, ma kiadtuk a szerszámokat, munkáscuccot, kinéztem, mit haladtak közben, az út rézsű tisztításban, aztán jöttem hazafelé, csináltam a saját melóm.
Nekem eddig is volt.
Onnan járnak felőletek. Szendrőládra elég húzós volna elbringázni egy rakomány fával.
nagyon drukkoltam neki annak idején és sajnáltam ...
azóta se volt ,olyan magyar pilóta ...
Én ugyan nem emlékszem rá, de épp a héten olvastam róla a "Száguldás mámora" c. könyvben lévő fejezetet
Sárospatak körül nincs valakinek vámos (NAV) ismerőse? JÓ ismerős.

Fontosabb mint gondolnátok. ja meg annál is kb 100x fontosabb nagymatel kukac gmail.hu-ra ha van . ne itt
szép,nagyon szép,de mi ez a hasaló-vasaló-hójárgány..?))))
Ejjha! Szépül a kicsike!
Köszönöm!
Van még valami :)
Sziasztok!
Egy ötletre illetve tanácsra lenne szükségem!
2001-es R1 motoromon a hűtőn két gomba található! Az egyik a hőfokot méri a másik pedig a ventillátort kapcsolja.A tegnapi járatásomkor arra lettem figyelmes hogy mikor felmelegszik a motor 96 C˙fokra akkor szépen be kapcsol a ventillátor viszont mikor vissza hül vártam h kikapcsoljon de semmi. A motor hűtőfok kijelző már 55 re lehült akkor is megy a vantillátor. Tönkre ment a hőgombám? Állítólag ebben egy folyadék van ami kapcsol, elvileg? Van esetleg ilyen gombátok ami jó is olcsón eladó? Vagy más ötlet?
http://totalbike.hu/magazin/2012/02/09/szetrobbant_blokk_szetrobbant_re
menyek/
Köszönöm a segítséget srácok! Teljesen járatlan vagyok ebben a témában! De ez az oldal teljesen jó oktató anyag! Köszönöm!
Szegény öreg ember ,már az önkormányzat is felfigyelt rá és a képességeire...
Egy ekunokra bízták a csajszit,...
Az adminisztrációs csaj végzi majd a faszállítást!?