Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látjátok, a kemény munka meghozta gyümölcsét
Azért az mekkora, hogy az oroszokat is meglőttük!
GRATULÁLOK! MINIMUM EGY EMLÉK LAP DUKÁLNA TELJESÍTMÉNYEDÉRT!
http://www.boon.hu/magyarorsza...
Nem lehet a viccedre válaszolni mert megölted a válasz gombot a sok -el
jaaaaa vágom !
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4091&session_id=JbkIK
EOlgg.12749
A szőke nő az apjától kap egy vadonatúj sportkocsit. Száguld az autópályán, majd elhajt egy kamion mellett. A sofőr kimutat neki, hogy húzódjon le. A szőke nő le is húzódik. A kamion sofőrje kiszáll és rajzol egy kört az aszfaltra, majd mondja a szőkének:
- Maradjon itt! De el ne mozduljon!
A szőke bólint. A kamion sofőrje kivesz egy baseballütőt a kamionból és betöri a sportkocsi ablakait. Visszanéz a szőkére. A szőke nevetgél a körön belül. A sofőr elővesz egy óriási kalapácsot és szétveri a sportkocsi motorháztetejét. A szőke harsányan nevet a körön belül. A kamion sofőrje már nagyon ideges. Előveszi a bicskáját és kilyukasztja a sportkocsi összes gumiját. A szőke fetrengve röhög a körön belül. Mire a sofőr megkérdezi a szőkét:
- Mit röhög maga?
Mire a szőke:
- Amikor nem figyelt, mindig kiléptem a körből.

válasz
#3842472 | 2012. február 1. 21:00
azmiaz ? ugysemegyekel ugyhogy elmondhatod
A Party-ról nem kell mindenkinek tudnia. Szürke halandók, tudod. Jómagam viszont lemondtam róla, örülök, ha melegen vagyok, nem akaródzik ott is fagyoskodni. Pedig illusztris meghívást kaptam.
ma is mentem vele 2 kört,eredtein voltam vizsgálódni majd adakozni az államnak ,hogy legyen az öregeknek nyögdíjuk..)))
közben a benyakúton mikkor adakoztam szintén az államnak mindenki elismerően nézet majd mondtam,hogy edzek a hóbagolyra mindenki zavartan nézet. Te ezek nem tudják mi az a HÓBAGOLY?)))
höhö akkor jól fogom holnap érezni magam favágás közben ?
Te meg menjél motorozni az új szerzeménnyel "fiatalember"! Aztán majd törd le a füled mellől a két jégcsapot, ami az orrodból indul.
Nem hideg ..TE VAGY ÖREG))
B@sszátok meg! Ma reggel fáztam. Pedig azért életem jelentős részét kinn húztam le, de -17,5 fok,,,az már húzós.
bárni buzi
háth nemtudom... én csak szinkronosan nézem, az még nagyon gyerekcipöbe jár :D de a bokáját már láttuk a "szerencsés" hölgynek
az amúgy sosem derül ki? mondjuk engem nem is érdekel
Jaja.... szerintem is köcsög... elkezdem nemtudom abbahagyni :D

De ha megkérdezném Chuck Norrist, ő tudná ki Ted felesége és akkor már nem érdekelne...
köcsög az a sorozat, de nézem !
Igy van abban volt, mikor Marschall és Barney összevesztek és ivás közbe próbáltak békülni! (remélem mindkettő nevét rosszul irtam)
na . akkor mikor ?
wiskeytől meg jól tudsz szájdobolni ?