Nem szerepel a terveimben, h emelgessem. Inkább belülről irányítanám. Remélem úgy működik, mint a joystick, az még talán menne Van ilyen feketében is? Úgy talán kevésbé lennék feltűnő vele éjszaka....
Ha meg gond van vele, tudod, kinek szólj. A baj csak az, hogy csak csavarok is akkorák voltak bennük, hogy 2 dbforgózsámolycsavar anyával ellátva simán kiadott egy pár egykezes súlyzót.
Szerintem, amire te gondolsz, az valami kádár, vagy ilyesmi lehet. Mert a fán alakítani (mármint szerkezetileg) nagyjából ők szoktak. Én abban az időben 30 tonnás vágathajtó gépekhez jártam ügyeletbe, amik nagyjából úgy néztek ki, mint az Emlékmás c film vakondgépei. Próbálok linkelni egy hasonlót. http://www.sg.hu/listazas.php3..." target="_blank">link
Szánkós különítmény! Emlékeztek még a fa hegesztős sztorira? Amint a melóval kapcsolatos papírok közt túrkáltam, ezt találtam. Aki a bányában dolgozott, és nem vájár,vagy aknász volt, azoknak ez a rövidítés mindnek ott virított. A legfrankóbbak mégiscsak a mélyben dolgozó szállítók voltak.
Ma én is jó híreket kaptam Gixxerrel kapcsolatban. A blokk belső megújulását egy 50-es betakarja, és ez jó. Nekem voltak ennél jóval sötétebb gondolataim is ezt illetőleg. Szelepek becsiszolása, szimeringezése, vezérműlánccsere, termosztát, és munkadíj.
Más... Csupasz motor, idomos motor, nekem volt egyszerre egyfajtából mindkettő, döntse el ki-ki, melyik volt a szebb.
Nem a gombára gondoltam, h idétlen, hanem chopperesen terpeszteni rajta
De nagyon szeretem, h van.
NSR-en nem volt sajnos, pedig nagyon jól járhattam volna vele.
Tény, h idétlen, de hosszabb utakon elég kellemesen újra tud tőle éledni a lábam Habár igazából sztem elég kényelmes motor az SV, legalábbis az én órjás testemnek az.
Lap alján a sárga szörny;)
http://www.sg.hu/listazas.php3..." target="_blank">link
Ilyet is tud a GIMP?
Fhuuuuuuu..... üssetek le, ha nem így van, de sztem BAZIJÓÓÓÓÓ
Köszönöm Ádámka!
Hogy te miket tudsz
És tényleg hurkapálcával kell csinálni? Elárulhatod nekünk, vagy hadi titok?
Nekem az RGV idomos-pirosan jobban tetszik.
Más... Csupasz motor, idomos motor, nekem volt egyszerre egyfajtából mindkettő, döntse el ki-ki, melyik volt a szebb.
De nagyon szeretem, h van.
NSR-en nem volt sajnos, pedig nagyon jól járhattam volna vele.
A mostanin sajnálom hogy nincs.
De nem is lesz.
Meg így már nem tudok majd buborékban menni, kisebb az esélye egy ocsmány csekknek....
De eladni nem szeretném, különösebben "elrontani" semmit nem kell, úgyh bármikor visszacsinálható is akár, ha valami nem oké.