Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd linkeld be, engem érdekel!
ha lesz egy kis kedvem, régi felvételeket fogok feltenni göncről, amikor elzárt minket a hó..
kb 2 hete néztem a videóid jutubon az árvízról
ja fel is van tán vésve a kettőskeresztre az emlékparkba.

amugy ezt a vidit én alkottam
Göncről mindig eszembe jut egy Kárpátia szám....."borral teli gönci hordó, a magyar föld nem eladó..."
Úgy néz ki, ezt a fél métert azért kissé benézték. De nem is baj az. Ma én is bezörgettem az armadát, csináltam két férőhelyből hármat a 2/3részben kész tető alatt, így már a traki is védett helyen lapít.
Ma jókat rodeóztam a Wentoval is.
háát van valami turpiszság de engem nemnagyon érdekel! ha másnem megzörgetem unokatesómat jöjjön a 6x6os MANkocsival, aztán nincs akadály
Las Göncias. Itt Losz Kondosz. El vagytok e már zárva?
Aba New Ask
Aba New San Toe
Las Göncias befosok, te mekkora hülye vagy
Én Osztrákiába akarok vagy az év végén vagy jövő év elején kimenni és ha minden jól megy maradok is egy darabig
akkor sétálgass azon a kibaszot ordenáré fasza uccákon gyalog
Így van és az nekem egy köpés...meg mindenkinek
Itt a tél enyhe meg a nyár is....nincs igazán meleg meg kibaszott hideg sem......és sokat esik az eső
De szarok bele a lényeg, hogy kibaszott ordenáré faszák az utak
Azkiaz?!
250km a tenger onnan te idiót !
jaa az a tüsszeldorffos
Hol laksz te pontosan pecsorrú barátom ? Hány km az Las Gönciastól? ha most indulok mikorra érek oda gyalog hogy nyakonbasszalak nem jött apád fúúrni ! De most már jöhet! ráérek
Hideg van itt is baszod, bár a tenger kicsit enyhít az otthonihoz képest de olyan -10 körüli általában meg itt ott hav is akad
Faszom februárban kezdjük a telet
Buzis ahogy mondod meg ratyi is de neked ez nem gond
Aki büdös görény annak mindent lehet
Your comment killed me :D linkaska