Komoly bizalmat vetett belém az Erdészet az elmúlt napon. 40 közmunkást vettek fel,plusz egy adminisztrációs melókat végző csajt, meg nem utolsósorban engem az emberek mellé termelésirányítónak...
szerintem jobban jársz a flex helyett,ha be mész a praktikerbe és 4500ft körül veszel egy polírozó gépet(azon rongy korong van.). Ha minden igaz ahhoz van egy kis anyag is,de nincs a dobozban akkor ott tudsz venni hozzá pasztát,ha nem mellette ott a würth..
Flex nem jó ,mert megégeti a felületet..
Sziasztok motor oldaldeknit egy Honda Nx650 es-ét szeretném vhogyan kipolírozni! Egy pár tanácsot szeretnék kérni hogy hogyan kezdjek hozzá? Hol tudok venni korongot pasztát és h milyet érdemes?Illetve alacsony fordulatú flex kell hozzá v milyen? Köszi
Az is sirály,én még akkor voltam mikor megnyílt. Munka időben voltunk ott egy pár kollégával(ott dolgoztunk), másnap meg a főnök nézte az interneten a képeket és kiszúrta a céges kocsit majd minket is..)))
Azt mondtuk neki,hogy eltévedtünk és csak a vasúti pályát teszteltük ,nem lett belőle baj
Tudna valaki motorbontót ajánlani, széles választékkal? Suzuki dr-125 höz keresek feszültségszabályzót illetve gyujtáskapcsolót. Esetleg ha valaki tudna ilyet vagy nagyon hasonló eladót arról is szivesen tárgyalnék Már felkerestem egy pár helyet de sajnos nem jártam sikerrel.
Előre is köszi!
Tegnap valami "álpariszatosok" garázdálkodtak a velünk szemben lévő oszlopon.
Eredmény: se TV, se Net.
Onnan tudom, hogy ál, mert ma az irodájukban értetlenül néztek, mikor elmeséltük a tegnap történteket, mondván, ők nem küldtek ide senkit, de még csak a falunkba sem. Ma a "szakemberek" azt mondták, valami csatlakozó le volt törve. Ennyi a történet, no comment...
Csak vigyázz rájuk, nehogy minden nap egy bicaj fával távozzanak a bennszülöttek
Olgg.12749&g=motor_cikk
Flex nem jó ,mert megégeti a felületet..
Azt mondtuk neki,hogy eltévedtünk és csak a vasúti pályát teszteltük ,nem lett belőle baj
vagy
Tiszaújváros (nevét nem tudom):06 30/648-3095 ő az esélyesebb...
Tudna valaki motorbontót ajánlani, széles választékkal? Suzuki dr-125 höz keresek feszültségszabályzót illetve gyujtáskapcsolót. Esetleg ha valaki tudna ilyet vagy nagyon hasonló eladót arról is szivesen tárgyalnék Már felkerestem egy pár helyet de sajnos nem jártam sikerrel.
Előre is köszi!
http://www.origo.hu/auto/20120...
Eredmény: se TV, se Net.
Onnan tudom, hogy ál, mert ma az irodájukban értetlenül néztek, mikor elmeséltük a tegnap történteket, mondván, ők nem küldtek ide senkit, de még csak a falunkba sem. Ma a "szakemberek" azt mondták, valami csatlakozó le volt törve. Ennyi a történet, no comment...
Én is néztem amikor hazajöttem.
Milyen jó lenne ha a leghidegebb idő is ilyen 10fok lenne télen, nyáron meg 35 bőven elég
Ma reggel 6-kor kilyukadt a kazánunk
Csak majd írd ide,mikor hol!
Meg figyeld majd a négykézláb közlekedőket