Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, igaz, felzúzhattunk volna arrafele is, az ózdi sinterek csekkolása helyett, nemvoltunk messze
No majd legközelebb
Legközelebb nézzetek el Aggtelek felé is Én arra voltam szombaton, egész jó az út és szép a táj
No akkor én is egy kicsit élmény beszámolok
Múlthét vasárnap gurultunk egyet a cimborámmal meg a kedvesével. Gyöngyös-Eger-Szarvaskő-Szilvásvárad-Ózd -Tóthatár mentén visszafelé Hangony-Domaháza(jó utak vannak arrafele, egy-két tankcsapda, de könnyen kiszúrhatóak)-Cered-Salgótarján-21-esen le Hatvan-Gyöngyös.
Szép kis vasárnapi karika volt, Szilvásváradon mi voltunk a jegykezelőbácsi szerint az idei év első motorosai Néztek is, hogy mi a francot keresünk mi ott 4 fokban . Kötelező fátyolvízesés, séta, kilátó, szenya, műzli, forró tea termoszból, nyújtózkodás, zacskó igazítás, stb... Szép, íves, jól motorozható kanyarokkal tűzdelt a táj a Szlovák határ felé, az a szakasz eléggé bejövős volt nekünk. 280 km körül volt az össz. táv, pont kellemes egy ilyen kis vasárnapi kiruccanáshoz
Sajnos nem jutottam fel a hegyre ahogy terveztem. Viszont 87km-es tesztút után az alábbiak a tapasztalataim. Az első teló tökéletesen csillapít az új olajjal ( Castrol Fork Oil 10W ), szinteres fékbetétek elölre(Ferodo Sinter Road) hihetetlen, hogy ezek a fékek ilyen lassulásra képesek és csak egy betétcserével. Két ujjal, és olyan szinten lineárisan adagolható lett, hogy kimondhatatlan. Sisak, nem tudom milyen lehet ha jobb ettől, biztos van jobb is sokkal több pénzért de nekem ez most nagyon tetszik. Nem rázza benne a menetszél a fejemet és nem akar alákapni sem. Egyáltalán nem párásodik , és nagyon jó az egyensúlya egyáltalán nem húzza semerre a fejemet. Szélzaj, hát én az új Motosafe füldugóval próbáltam a kettő együtt nagyon jó páros. Minden külső zaj hallatszik teljesen jól hallani a motor minden hangját csak nagyon picit tompábban. Szélzaj no az nincs még nagy tempónál sem(szándékosan nem írom mennyire nagynál ) tapasztalható. Ha ezeket az utakat rendbe rakják, úgy néz ki teljesen jó szezonom lesz. Széles utat, gumifákkal mindenkinek.
Én még Borsodba nyomultam a hétvégén a Mátra elbújhat az ottani utak mögött (Szendrő - Aggtelek) - minőségre
Viszont ott ne álljon le alólad a motor mert mire újra beindítod kilopják alólad
Tegnap egy Gyöngyös-Jászberény Halászon keresztül!Leugrottunk kávézni Az út elég jó bár a tegnapi napon akkora volt az oldalszél hogy 100-as tempónál is nagyon kellett kapaszkodni .
Ma Kápolna-Verpelét-Kisnána-Markaz-Abasár!Aldebrő-Feldebrő csatornázás!Verpelét-Kisnána között katasztrófa az út!
Kerüljétek ha tehetitek!Katasztrófálisak az utak
Szia!

06309056869 -- suliidőben azért nem veszem fel

Szerdán reggel hozom haza a motort! Úgy volt hogy ma, de keresztbe tettek nekem
Szia. Telefonon el tudlak érni? érdeklödnék ha meg adnád a számod
Helló fiúk, lányok! Vasárnap sokan leszünk a hegyen ugye? Mi biztosan ott leszünk. Vigyázzatok magatokra! Üdv mindenkinek!
Ez a baj, hogy a táblát kiteszik, azt' el van intézve...
És sajnos, a Bükk sem lesz jobb az évek során.
http://www.boon.hu/megrongalod...
Verpelét előtt volt tán (Eger felé mentem) de még tábla is figyelmeztet ott rá (már amikor nem lopják le..) egyszer nem volt ott, és éppen sietősre vettem így beleszaladtam hát jobban aggasztott az indexnél az hogy nem-e ütötte meg a felnit, de hála égnek nem vigyázni kell nagyon, katasztrófa utak vannak, van ahol a fél sáv be van szakadva
egy egészen hangyányit... kb tavasz nem is lesz, egyből belecsöppenünk a nyárba Durva kátyú lehetett, hogy így levette a helyéről a zindexet pedig az SM-k jobban is tolerálják az ilyesfajta úthibákat, mint mondjuk egy sportmotor
"kicsit" megkésett a jó idő
az volt kéznél.. kátyú előtt volt index, kátyú után már lógott
Ott ilyen hézagos.. Többnyire szar, de ittott meg van csinálva
Jujj Tavaly febr 28., idén ápr 11. és ugyanez a háttérkép fogadott:D
Jó kis gatyamadzag mindent megold
az már 2 éve is eléggé tré volt szerintem.. tavaly elmentem arra mert elcsábított egy ismerős, de csak 3km-ig kb mert ott "szólt" a szegénységjelző és le kellett gurulni tankolni
Tavaly február 28-án
2. kép meg a rázós utak eredménye..
Gondolom onnan meg Galyatető felé lelépni még rázósabb.
A parkolóban volt egy kis korábban félresperett hókupac de nemgáz egyébként, motorozható , Mházáig ok, utána kula (kátyús)
Nekem is jobban tetszik a túloldal. Kisebb motoroknak jobban fekszenek az ide oda dobálós kanyarok. Igazából a Sturec lenne az igazi vasárnapi programnak, de ott szerintem még tényleg tél van.

Akkor a Mátrában még tél van híreket nem kell komolyan venni.
meg a jobb kanyarok is... de sajna így esélytelen
mátryházától jönnek a futómű és felnit nem kymélő gondok...
Na most voltam matrahazan gyongyos felol a 24esen, szerintem tavaly is ugyanilyen volt az ut.. se jobb se rosszabb.. :) jo esett mar kicsit arrafele menni