Jó estét!
Na felraktam a lábtartót,baba lett!Meg kicsit megzugattam a gépet,és agyaltam hogy mit kéne kipolirozni.Nagyon megtetszet!Láttam a vasad góst!
Végre hallottam,láttam az első "fecskét"!
boldogságosság volt
kicsi Gixer Markazon...bár még finoman közlekedett...de végre öröm költözött kicsi white füleimbe
15 fok? Én ha már 5 fok van és száraz az út, már gyújtom is befelé a hengereket. Banyek, ma is fát kellett vágnom, így megint nem tudtam a motorral foglalkozni, na de talán egy kis idő még marad a délután a kicsikémmel.
faxa is let volna..... csak itt az udrvarban ... a szomszédok örömére.... de már alig várom az első ilyen 15fok feletti hőmérsékletet és már GOOOOOO most teljesen bezsongtam ....
Azt eladtam, mivel a Yoshi leömlőkre nem jók a gyári kipuffok, de a gyári leömlőkre sem jók a Yoshi kipuffok. Nem akarom vizsgáztatásonként átoperálni az egészet, elég macerás leszedni az egész rendszert, no meg tervben van némi alpesi túra is, szerintem egy versenyrendszerrel a gépen elég hamar agyonlőnének odakinnt. Így megbótoltam egy pár street legal LeoVince kipuffantót, amibe lehet hangtompítóbetétet is rakni külön. Betét nélkül az is jól szól valszeg.
Én már mennék, de még darabokban van a gép. Olajcsere, légszűrőcsere, fék- és kuplungfolyadék csere kéne, fel kéne rá pattintani a gyári leölőket az új (amúgy használat) LeoVince dobokkal, meg kell normálisan csinálnom a rendszámfelfogatást, meg ilyenek. Asszem most hogy ilyen jó idő van, neki is látok.
Sajnos vizműkék festéket nem kapok sehol.
Na felraktam a lábtartót,baba lett!Meg kicsit megzugattam a gépet,és agyaltam hogy mit kéne kipolirozni.Nagyon megtetszet!Láttam a vasad góst!
boldogságosság volt
kicsi Gixer Markazon...bár még finoman közlekedett...de végre öröm költözött kicsi white füleimbe
Még nincs kész csak alakul az utas lábtartó!
Pucoljátok a gépeket,mert már visszafelé számolunk!