Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LindaB!

Isten éltessen Neved napján!

Szép napot kívánok!
Tomi,Norbi,Attila! Köszönöm a pozitív hozzászólásokat!
Na akkor húzzál bele!Dolgozhatnékom van!
Ghoost már csak ilyen villámkezű!
már vannak is kinézve ügyfelek....
tudom, de ghost a gyorskezű megelőzött
Nem!De fog,mert Te ráállsz százalékért Tarjánban a fogak kiütésére,s miután végeztél átadod a páciensnek a névjegy kártyám!
vagy képeket a muzeumbol.Mint én........
rád szakadt a bank....? vagy elraboltál egy benzinszállító tartálykocsit,hogy egész nap motorozni fogsz?
Én nem okoskodok olyanról amiről fingom nincs!Rc bácsit ismerem hogy hogy motorozik de ezt a Ferit nem vágom,mert mindig lemaradtam.... De azért dobok egy kommentet Zé javára!
Ennyit vártam tőled is!
Idén remélem kevesebbet fog esni ez a retek eső mint tavaly,és akkor mehetünk idén reggeltől-estig!
gratulálok, kis segítséggel azért ment
de ha utánnanézel s rá katt ott is okosodhatsz......a kommentek közt.Gooooooo Rc....
Olvasgattam a hozzászólásaidat meg láttalak a hegyen is igaz idén keveset, de szerintem is
Köszi!Nem tudtam ki töltötte fel,azért nem találtam....így tiszta haver!
Zoli nagyon jol megy.S jo motoros ember....
akkor segitek norbeeeeeee katt Rc re .
Hát Zoli szerintem jól motorozik az tuti!Tavaly állva hagyott felfelé! Mondjuk én csak kvházi motoros vagyok,de szerintem jól vereti!
Nem játszom de nem tudom elolvasni a kommenteket ha nem tudom milyen videórol írtatok!Melyik szó nem megy?
DIE
Nagyon jó spanok leszünk,...úgy gondolom
ne játszd a hülyét nem a vidi a lényeg, hanem a komentek amiben feri betámadja RC-t, mind 2 ismered, tudod, hogy motoroznak
Hi!Hol van az a video?Vak vagyok szerintem de nem találom... Megteszed hogy belinkeled ide?Köszi!